• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: 11η θέση;
Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα
Νέα 03/07/2017 - 14:05

Απογοητευμένος φεύγει από το Sachsenring ο Jorge Lorenzo, που έκανε και πάλι πολύ καλή εκκίνηση αλλά στο τέλος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση.

 

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, ή από τη διαφορά μου από τον Marquez, αλλά συγχρόνως δεν θέλω να χάσω το ηθικό μου».

 

«Μετά το ζέσταμα ανησυχούσα πολύ γιατί δεν είχα ρυθμό και φοβόμουν για το χειρότερο, αλλά στον αγώνα ήμουν ανταγωνιστικός στους 5 πρώτους γύρους».

 

«Η μοτοσυκλέτα είχε αναπηδήσεις στις στροφές ενώ και τα ελαστικά είχαν πολύ γρήγορη φθορά στην αριστερή πλευρά. Σπίναραν και δεν είχα πρόσφυση».

 

Φτάνοντας στα μισά της σεζόν, ο Ισπανός κάνει τη δική του αξιολόγηση για τη μέχρι τώρα παρουσία του με τη νέα του ομάδα.

 

«Είμαι πιο άνετα τώρα πάνω στην GP17 απ’ ότι ήμουν στην αρχή και σε πίστες που νοιώθω άνετα μπορώ να παλέψω για το βάθρο».

 

«Χρειαζόμαστε όμως μια σημαντική αλλαγή για να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά από τους μπροστά».

 

«Μπορούμε να βελτιωθούμε δουλεύοντας στο πλαίσιο και στην αεροδυναμική και στο να έχουμε περισσότερη πρόσφυση στο μπροστινό. Θ’ αλλάξει η μοτοσυκλέτα και θα είμαι πιο φυσικός πάνω της, πιο γρήγορος».

 

Και ξέρει ακριβώς που πρέπει να δουλέψει.

 

«Κρατώντας τη δύναμη που έχουμε, μπορούμε να δουλέψουμε στις εισόδους των στροφών λόγω του ότι η GP17 έχει περισσότερη πρόσφυση πίσω, απ’ ότι μπροστά».

 

«Δεν είναι εύκολο... μέχρι τώρα η GP17 δεν έχει αλλάξει πολύ από τον πρώτο αγώνα αλλά περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον».

 

Τέλος είπε και για την επιλογή του να βάλει τα μαλακά ελαστικά μπροστά και πίσω στον αγώνα, ο μόνος με αυτόν το συνδυασμό.

 

«Με το μεσαίο μπροστά είχα δυσκολίες στις γρήγορες στροφές και φλέρταρα με την πτώση. Στο τρίτο κομμάτι δεν μπορούσα να είμαι σταθερός όπως ο Dovizioso».

Επόμενο άρθρο »

Το Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Θ’ απαντήσω στην πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα