• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Sachsenring
Μέσα από 15 φωτογραφίες!
Νέα 03/07/2017 - 15:04

Το Γερμανικό GP ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Marc Marquez, τον Ισπανό άσο του HRC που πήρε τη δεύτερη νίκη του για φέτος.

 

Με τον Marc να κατακτά το ψηλότερο σκαλί του βάθρου για 8η συνεχόμενη φορά στην Γερμανία, είχαμε αλλαγές και στη βαθμολογία.

 

Στο πιο αμφίρροπο Πρωτάθλημα εδώ και 25 χρόνια (!) ο Marquez πέρασε πρώτος με μόλις 129β μετά από εννέα αγώνες και διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο.

 

Αυτός ήταν ο Maverick Vinales που κατάφερε - έχοντας καλό ρυθμό - να πάρει την τέταρτη θέση χτες και να φύγει για διακοπές με 124β.

 

Γλυκόπικρη γεύση άφησε η Γερμανία στον Dovi, ο οποίος αναγκάστηκε ν’ αφήσει την πρωτοπορία μετά την 8η θέση που πήρε, παραμένει όμως σε τροχιά Τίτλου όντας τρίτος.

 

Ο Ιταλός της Ducati είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Vinales και έξι από την κορυφή, ενώ πίσω του είναι ο συμπατριώτης του Valentino Rossi.

 

Το νέο πλαίσιο της Yamaha γλύτωσε από ένα πιθανό Βατερλώ τον 38χρονο άσο, ο οποίος τερμάτισε 5ος τον αγώνα και είναι τέταρτος στη βαθμολογία, μόλις 10β από τον πρώτο!

 

Αλλά και το βάθρο που κατέκτησε στην Γερμανία ο Dani Pedrosa διατηρεί τον Ισπανό άσο μέσα στη μάχη του Πρωταθλήματος, καθώς αν και 5ος, απέχει μόνο 26β από τον ομόσταυλό του!

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ανοιχτό το Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: 11η θέση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα