• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Θα προσπαθήσει να αποφύγει τα λάθη.
Ο Ιταλός στοχεύει στη σταθερότητα, για να εξασφαλίσει και το φετινό τίτλο.
Νέα 21/09/2009 - 11:54

Ο Valentino Rossi είναι αποφασισμένος να σβήσει από τη μνήμη του τις στιγμές που τον προβλημάτισαν στο φετινό Πρωτάθλημα, καθώς προετοιμάζεται να διεκδικήσει τον ένατο Παγκόσμιο Τίτλο του.

 

Με τέσσερις αγώνες να απομένουν σε Πορτογαλία, Αυστραλία, Μαλαισία και Ισπανία, ο έμπειρος αναβάτης συγκεντρώνει τα περισσότερα προγνωστικά για να κατακτήσει και το φετινό Πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι για τον ίδιο το έβδομο στη Μεγάλη Κατηγορία. 

 

Αυτή τη στιγμή ο Valentino κατέχει ένα σημαντικό προβάδισμα 30 βαθμών έναντι του κύριου αντιπάλου του, Jorge Lorenzo. Ο στόχος του είναι, λοιπόν, να αποφύγει λάθη όπως αυτά στο Le Mans, στο Donington και στην Indianapolis.

 

"Το σημαντικό είναι να μην κάνουμε λάθη και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα βάθρα. Αν είναι δυνατό, θα παλέψουμε και για τη νίκη. Πάντως, τα πάντα μπορούν να συμβούν και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να διεκδικήσουμε κάποια νίκη πριν την Valencia. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ ευκολότερα για εμένα, αλλά πληρώνω το καταστροφικό μου λάθος στο Indy. Μένουν τέσσερις αγώνες και η διαφορά των 30 βαθμών είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Όμως, ήμουν μπροστά και με 50 βαθμούς και είναι φανερό ότι ένα λάθος σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ πιθανό", ολοκλήρωσε ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

O JEREMY FERGUSON της Dunlop μιλάει για την Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

BAUTISTA: "Μεγάλο ρίσκο η επιλογή της Suzuki."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα