• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #82
«Διακοπές» ALL INCLUSIVE!
MOTOGP WORLD 10/07/2017 - 16:37

Καλοκαιράκι, ξεγνοιασιά, θάλασσα και το αγαπημένο μας MOTOGP WORLD προσφέρει «διακοπές» all inclusive στους αναγνώστες του!

 

Εντάξει, δεν εννοούμε ακριβώς αυτό που θα φαντάζονταν οι περισσότεροι, αλλά κάτι πιο... προσαρμοσμένο στα δικά μας μέτρα!

 

Για τους φίλους μοτοσυκλετιστές λοιπόν, η Life Motorcycle μας πηγαίνει «διακοπές» κι εμείς το μόνο που χρειάζεται να έχουμε μαζί μας, είναι η φόρμα και το κράνος μας, καθώς όλα τα υπόλοιπα είναι κανονισμένα: μοτοσυκλέτα, βενζίνη, λάστιχα, δάσκαλοι, διαμονή και διατροφή, μετακίνηση αλλά και Super Star οδηγός!

 

Στην υπόλοιπη ύλη του περιοδικού μας, που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα σημεία πώλησης των Αθηνών και σε 2 εβδομάδες στην υπόλοιπη Ελλάδα, μπορείτε να διαβάσετε:

 

MotoGP Mugello: Forza Italia, Forza Dovi

Μετά από εννέα χρόνια τρεις Ιταλοί ανέβηκαν και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και των τριών κατηγοριών του Πρωταθλήματος, που και φέτος - στην πίστα του Mugello - μας πρόσφεραν θέαμα που έκοβε την ανάσα.

 

SBK-Motul Donington Park: Πράσινη δύναμη

Οι πράσινες μοτοσυκλέτες της Kawasaki μοιράστηκαν τις νίκες στους δυο αγώνες του Donington, που έκρυβαν πολλές συγκινήσεις και δράματα.

 

Pit Stop: Μεταγραφικές Ατραποί

Η περασμένη σεζόν δεν ήταν ιδιαίτερη μόνο λόγω των συγκινήσεων αλλά και των εννέα διαφορετικών νικητών που μας έδωσε. Ήταν και το μεταγραφικό παζάρι που της έδωσε ένα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι μεταγραφές μπορεί φέτος να είναι λίγες, αλλά έχουν το δικό τους ενδιαφέρον!

 

MotoGP Catalunya: Dovi Power!

Τρεις παράγοντες οδήγησαν σε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη τον Andrea Dovizioso και την Ducati, επιτρέποντάς του ν’ ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις 7β από την κορυφή.

 

SBK-Motul Misano: Πτώσεις, Ελαστικά και Ιστορία

Η συζήτηση περί ελαστικών κυριάρχησε στο Γύρο του Misano, μετά τα νέα προβλήματα για το πίσω ελαστικό της Pirelli. Αυτή τη φορά θύματα ήταν οι Michael Van der Mark και ο Jordi Torres.

 

Δοκιμή AK-550

Η Kymco αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να τα βάλει στα ίσια με τις μεγάλες δυνάμεις του χώρου των mega scooter. To ΑΚ-550 είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη.

 

Δοκιμή Honda X-ADV

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι αποτέλεσμα θα έφερνε ένα πάντρεμα ενός τυπικού commuter με μια μοτοσυκλέτα adventure; Μιλάμε για το αντίστοιχο του SUV, σε δυο τροχούς όμως!

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #83

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #81

Χορηγοί