• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #83
Κυκλοφορεί με τον Valentino Rossi εξώφυλλο!
MOTOGP WORLD 07/08/2017 - 16:59

"Σχεδόν άφωνοι" έμειναν οι περισσότεροι με τη μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη του Valentino Rossi στις πολύ δύσκολες συνθήκες του αγώνα στο Assen.

 
Αυτό μας λέει ο Mat Oxley στο σχετικό του άρθρο μέσα στο περιοδικό MOTOGP WORLD το νέο τεύχος του οποίου ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα!
 
Εξώφυλλο είναι ο Valentino Rossi που συνεχίζει, 21 χρόνια μετά την πρώτη του νίκη (1996) να είναι ανταγωνιστικός και ν' ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!
 
Στις σελίδες του αγαπημένου μας περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα σε δυο εβδομάδες, θα διαβάσουμε:
 

Αγώνας Assen

O Valentino Rossi συνεχίζει απτόητος να γράφει ιστορία επιστρέφοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο αγαπημένο του Assen, σ΄ έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες των τελευταίων ετών!

SBK Motul Laguna Seca

Τρεις εβδομάδες μετά τον άσχημο τραυματισμό του στο Misano, ο βιονικός Davies όχι μόνο επέστρεψε στις πίστες, αλλά κέρδισε και τον πρώτο αγώνα στη θρυλική Laguna Seca!

Αγώνας Sachsenring

Φέτος ο Marquez σχεδίασε και εκτέλεσε άριστα την αντεπίθεση του στο Sachsenring της Γερμανίας, για να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τη συμπλήρωση του πρώτου μισού της φετινής σεζόν.

Life Motorcycle

Η Life motorcycle θα έχει από  δω και πέρα και ως δασκάλους και ως οδηγούς στο τουριστικό κομμάτι τους Alex de Angelis & Massimo Roccoli!

Βαλκανικοί αγώνες

Στους Αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, όπου η Ελλάδα έδωσε ουσιαστικά ιδιωτικό παρόν μεμονωμένων αθλητών και όχι επίσημη παρουσία!

Έλληνες Οδηγοί

Η πορεία που ξεκίνησαν πέρυσι τρεις οδηγοί μας συνεχίζεται και φέτος με μεγαλύτερη επιτυχία! Είναι η Ελπίδα της χώρας μας για να δούμε στο μέλλον, έναν τουλάχιστον, οδηγό μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

V-Strom 650 & V-Strom 1000  

Εξαιρετική, όπως πάντα, ήταν η οργάνωση της παρουσίασης στην Ελλάδα των νέων V-Strom 650 & V-Strom 1000 από την Suzuki- Σφακιανάκης.

Δοκιμή Μetzeler

Βρεθήκαμε στις Σέρρες και τα Μέγαρα για την δοκιμή των νέων Metzeler RACETEC RR SLICK, που εντυπωσίασαν στη διεθνή σκηνή, κυρίως με τα αποτελέσματα σε Αγώνες σε Δρόμους, όπως το Isle of Man και το North West 200.

Δοκιμή Moto Guzzi

Η εμβληματική μάρκα του  Mandello del Lario παραμένει σταθερή στις κλασικές αξίες του εγκάρσιου V κινητήρα και κτίζει γύρω του μια κατασκευή που θέλει να είναι μοντέρνα!

Moto-fashion

Η τελευταία λέξη της Moτο-μόδας, πάντα στο Amazing Studio και με τον Γιώργο Βαρίνο στην επιμέλεια.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #84

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #82

Χορηγοί