• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #84
Ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες και κυκλοφορεί!
MOTOGP WORLD 23/09/2017 - 09:43

Μετά την κατάρρευση του πρακτορείου «Ευρώπη» βγήκαν στην επιφάνεια διάφορες δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπιστούν, μέχρι να κυκλοφορήσει και πάλι στα περίπτερα το αγαπημένο μας MOTOGP WORLD.

 

Τα εμπόδια πλέον αποτελούν παρελθόν και το τεύχος #84, έστω και με σημαντική καθυστέρηση, κυκλοφορεί στα περίπτερα των Αθηνών και σε λίγες ημέρες θα είναι και στην επαρχία.

 

Σε αυτό θα διαβάσουμε:

 

MotoGP: Αγώνας Brno

Ένας συνδυασμός τύχης, σχεδιασμού και ικανότητας χάρισαν στον Marc Marquez μια τεράστια νίκη στο Brno της Τσεχίας.

 

MotoGP: Αγώνας Austria

O Dovi τα κατάφερε με μοναδικό τρόπο, προτάσσοντας το μυαλό του αντί του ενθουσιασμού και πήρε μια τρομερή νίκη μέσα στην Αυστρία, την τρίτη του φετινή και τη δεύτερη συνεχόμενη για τους κόκκινους στο Red Bull Ring.

 

MotoGP: Αγώνας Silverstone

Υπέροχο αγώνα έκανε ο Andrea Dovizioso, κατακτώντας την τέταρτη νίκη του στους εφτά τελευταίους αγώνες και εκμεταλλευόμενος την ατυχία του Marquez, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

Αγώνας SBK-Motul: Lausitzring

Το ένατο διπλό της καριέρας του και το δεύτερο φετινό του, μετά την Imola, πήρε ο Chaz Davies της Ducati που κυριάρχησε στη Γερμανική πίστα.

 

Αγώνας: Suzuka 8 Hours

Μόνο για τις πρώτες δυο ώρες οι αντίπαλοι ανησύχησαν  τους μπλε της Yamaha, οι οποίοι στη συνέχεια απέδειξαν - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - την ανωτερότητα της R1 κατακτώντας μια σπουδαία νίκη στον 8ωρο Αγώνα.

 

Pit Stop I

Σκληρά είναι τα παζάρια για τις τελευταίες θέσεις στο grid του 2018...

 

Έλληνες Οδηγοί

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MiniGP έγινε στην πίστα Franciacorta της Ιταλίας στις 3-6 Αυγούστου και οι τρεις Έλληνες οδηγοί που συμμετείχαν πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα!

 

Αφιέρωμα: Στη μνήμη του «Maestro»

Ένας από τους Θρύλους του MotoGP, ο 70χρονος “Δάσκαλος” Angel Nieto, υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε το απόγευμα της 3ης Αυγούστου στη ΜΕΘ της πολυκλινικής Rosario στην Ibiza.

 

Pit Stop II

Μετά το ατύχημα στην pit lane στον αγώνα του Brno, έγιναν συζητήσεις και είχαμε αλλαγές στους κανονισμούς. Σύμφωνα με τον Espargaro, ήταν θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο...

 

Δοκιμή Ducati

Με αερόψυκτο 803cc η Ducati παρουσιάζει την Scrambler Cafe Racer, μια έκφραση ελεύθερου πνεύματος, «ντυμένη» με απαράμιλλο στυλ. 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #85

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #83

Χορηγοί