• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: Το MotoGP τώρα;
Είναι καλύτερο απ’ ότι στην εποχή μου!
Νέα 01/08/2017 - 12:50

Ο θρύλος του MotoGP, Kevin Schwantz, τονίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η τωρινή εποχή του θεσμού είναι καλύτερη απ’ ότι στην εποχή του.

 

Ο Schwantz αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από το 1988 έως και το 1995, ενώ ήταν αναβάτης της Suzuki στη μεγάλη κατηγορία (500cc) με την οποία κέρδισε τον Τίτλο το 1993.

 

Ήταν ο πρώτος - τότε - Τίτλος για τον εν λόγω κατασκευαστή, από το 1982 όταν ο Franco Uncini έπαιρνε τον Τίτλο για λογαριασμό του εργοστασίου.

 

«Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερα από την οπτική των οπαδών», σχολίασε ο Schwantz. «Κάθε μοτοσυκλέτα, με εξαίρεση την ΚΤΜ ακόμα, έχει τη δυνατότητα να είναι στην κορυφή».

 

«Όλοι έχουν - κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν - καταφέρει να είναι για λίγο μπροστά και αυτό για εμένα είναι καλό. Κάνει περισσότερο συναρπαστικούς τους αγώνες».

 

Τα σχόλια του Schwantz έρχονται μετά από ένα εντυπωσιακό πρώτο μισό, όπου πέντε διαφορετικοί αναβάτες έχουν κερδίσει και απέχουν μεταξύ τους μόλις 26 βαθμούς!

 

«Δεν κρύβω τον ενθουσιασμό μου για το τι μπορεί να μας φέρει το δεύτερο μισό, μετά από ένα τόσο σφιχτό Πρωτάθλημα στους πρώτους εννέα αγώνες».

 

«Υπάρχει τρομερή πίεση σε κάθε γύρο και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε δει να κάνουν λάθη όλοι οι οδηγοί στις πρώτες θέσεις».

 

«Δεν ισχύει πια το ότι θα μπω το Σ/Κ, η μοτοσυκλέτα δεν είναι τόσο καλή αλλά θα βγω 4ος. Όχι... τώρα από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να είσαι 14ος».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ταχύτερος του Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ξεκινά το 2ο μισό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα