• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Καταπληκτική μεν η χρονιά
Αλλά συγχρόνως και πολύ απαιτητική!
Νέα 02/08/2017 - 10:47

Από τις παραλίες και την ξενοιασιά, οι αναβάτες του MotoGP και το paddock ολόκληρο είναι έτοιμο να επιστρέψει αυτό το Σ/Κ στις πίστες του Πρωταθλήματος.

 

Το δεύτερο μισό της χρονιάς ξεκινά στην πίστα του Brno και ο Marc Marquez θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, έχοντας κάνει εκεί δοκιμές στα μέσα Ιουλίου.

 

Ο Ισπανός ξέρει καλά ότι σε ένα τόσο αμφίρροπο Πρωτάθλημα, η παραμικρή λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά,  με τόσους πολλούς και δυνατούς αντιπάλους να τον κυνηγούν.

 

Άλλωστε δεν είναι και λίγο να έχεις πίσω σου, σε διαφορά μόλις 26β, τους Vinales, Dovizioso, Rossi και Pedrosa.

 

Πάντως ο Marquez θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στους επόμενους δυο αγώνες, σε Τσεχία και Αυστρία, όπου οι αντίπαλοί του - θεωρητικά - έχουν το πάνω χέρι.

 

Ειδικά για το Brno, ο Ισπανός δεν έχει κερδίσει εκεί παρά μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, το 2013.

 

«Το διασκέδασα, ξεκουράστηκα, πήγα στην παραλία με φίλους αλλά και προπονήθηκα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ώστε να είμαι έτοιμος για το δεύτερο μισό».

 

«Μια χρονιά τόσο αμφίρροπη είναι μεν συναρπαστική, αλλά συγχρόνως είναι και απαιτητική, που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος πάντα».

 

«Πρέπει να είσαι συνεχώς σ’ ένα πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης αλλά και να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα κάθε φορά».


«Γι’ αυτό και ήταν θετικό το τεστ στο Brno, διότι πέρα από το ότι μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε στη μοτοσυκλέτα, μας κράτησε και συγκεντρωμένους».

 

«Το Brno είναι μια ωραία πίστα, αλλά με πολλές αλλαγές κατεύθυνσης και πολλές υψομετρικές αλλαγές και γι’ αυτό είναι απαιτητική».

 

«Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία μας εδώ στο τεστ και να παλέψουμε για ένα βάθρο την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Το Brno ταιριάζει στην Μ1

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Απαιτητικό το Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα