• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Όχι μόνο η νίκη
Αλλά όλο το GP ήταν για τον Nieto!
Νέα 07/08/2017 - 15:57

Οι τρεις Ισπανοί στο χτεσινό βάθρο δεν ξέχασαν τον Δάσκαλό τους, τον Θρύλο Angel Nieto, ο οποίος έφυγε απ’ αυτόν τον κόσμο το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

 

«Όλοι τον σκεφτόμασταν και ήμουν ιδιαίτερα συγκινημένος στο ενός λεπτού σιγής (σ.σ. τηρήθηκε λίγο πριν την έναρξη των τριών αγώνων χτες)».

 

«Έβρεχε και λίγο τότε και ήταν σαν να έκλαιγε και ο ουρανός γι’ αυτόν εκείνη την ώρα», σχολίαζε χτες στη συνέντευξη τύπου ο νικητής του Brno, Marc Marquez.

 

Ο Ισπανός κατάφερε - σε πολύ δύσκολες συνθήκες - να πάρει μια τεράστια νίκη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, έχοντας αναμφίβολα με το μέρος του και την τύχη, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του.

 

«Ήταν τέλειος αγώνας, εκτός από ένα μικρό λάθος που κάναμε», είπε αναφερόμενος στο ότι στην αρχή του αγώνα έβαλε το μαλακό βρόχινο ελαστικό στον πίσω τροχό.

 

«Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε το δεύτερο μισό», είπε ο Ισπανός άσος, ο οποίος διεύρυνε το προβάδισμά τους από τους Vinales-Dovi-Rossi-Pedrosa.

 

«Είναι μικρό το προβάδισμα αυτό, αλλά με κάνει αισιόδοξο μιας κι εδώ συνήθως δυσκολευόμαστε. Πίστευα ότι θα χάσω βαθμούς εδώ, αλλά αντίθετα κέρδισα».

 

«Νομίζω ότι το τεστ που κάναμε εδώ τον Ιούλιο ήταν μια σωστή κίνηση, μιας και πήγαμε ένα βήμα μπροστά με τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Albesiano: Δεν έφταιγε ο Aleix

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Test: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα