• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Albesiano: Δεν έφταιγε ο Aleix
Espargaro: Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία
Νέα 07/08/2017 - 16:42

Η εμφάνιση του Aleix Espargaro ήταν εξαιρετική μέσα στην πίστα του Brno, χτες, στον 10ο Γύρο της σεζόν.

 

Ο Ισπανός της Aprilia μπήκε δυνατά και «διάβασε» σωστά τις συνθήκες και ήταν ένας από τους πρώτους που βγήκε για ν’ αλλάξει μοτοσυκλέτα.

 

Τότε όμως έγινε το «κακό». Μέσα στα pits κι ενώ ήταν πάνω στη 2η μοτοσυκλέτα του, ο μηχανικός του μπροστά του έδωσε το οκ να φύγει.

 

Ωστόσο εκείνη την ώρα ερχόταν από πίσω ο Andrea Iannone, τον οποίο και άθελά του έριξε ο Espargaro, με αποτέλεσμα να δεχτεί ποινή 3 θέσεων από τους αγωνοδίκες.

 

«Δεν έφταιγε ο Aleix και δυστυχώς εξαιτίας αυτού του ατυχήματος δεν έχασε μόνο τη συγκέντρωσή του και τις τρεις θέσεις, αλλά και το ρυθμό που είχε πριν», εξηγεί ο Albesiano, το αφεντικό της Aprilia.

 

«Από πλευράς ανταγωνισμού πάντως, ήταν ένα πολύ καλό Σ/Κ για εμάς. Ήμασταν γρήγοροι σε όλες τις περιόδους και στις κατατακτήριες και στον αγώνα επιβεβαιώσαμε την ταχύτητά μας».

 

Ο Aleix από την πλευρά του πρόσθεσε: «Ήμουν από τους πρώτους που άλλαξα μοτοσυκλέτα, αλλά δυστυχώς είχα το επεισόδιο με τον Iannone στα pits».

 

«Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς... όμως σίγουρα δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τόσο πυρετώδεις καταστάσεις. Μάλλον πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή».

 

Ο Aleix έφτασε να παλεύει ακόμα και για το βάθρο, όμως με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του δεν μπορούσε να έχει τον ίδιο ρυθμό όπως με την πρώτη.

 

«Δεν είχα την ίδια αίσθηση με τη δεύτερη. Δεν είναι τόσο αναβαθμισμένη όσο η πρώτη και επιλέξαμε τα μαλακά ελαστικά, αλλά δεν μπορούσα να πιέσω μ’ αυτά».

 

«Είναι σίγουρο ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα, ωστόσο η θέση μας μέσα στη δεκάδα είναι μια σημαντική επιβεβαίωση του επιπέδου μας».

Επόμενο άρθρο »

Brno Test: Οι χρόνοι στις 17:00

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Όχι μόνο η νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα