• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: ΚΑΤ
Hat-Trick ο Mattia Pasini!
Νέα 26/08/2017 - 18:33

Την τρίτη συνεχόμενη pole position στο φετινό Πρωτάθλημα κατέκτησε ο Mattia Pasini στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές της Moto2.

 

Ο Ιταλός ήταν πολύ χαρούμενος και μάλιστα χαρακτήρισε αυτή του την pole ως την καλύτερη της καριέρας του!

 

Ο Paso μπήκε πολύ δυνατά στην αρχή κι έκανε χρόνο στο 2:06,7 για να αρπάξει την πρώτη θέση και να την κρατήσει μέχρι το τέλος.

 

Στα τελευταία δέκα λεπτά ανέβασε λίγο ακόμα το ρυθμό του και έκανε χρόνο στο 2:06,572 που ήταν μόλις δυο δέκατα πάνω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας.

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά ο Alex Marquez που έχει δείξει πολύ δυνατό ρυθμό από χτες, αλλά και ο Franco Morbidelli.

 

Ο τελευταίος δεν ξεκίνησε τόσο καλά, όμως σήμερα ήταν φανερά βελτιωμένος και μπαίνει γερά στη μάχη για τη νίκη στον αυριανό αγώνα.

 

Στη δεύτερη σειρά ο Takaaki Nakagami έκανε μια καλή παρουσία σε κατατακτήριες δοκιμές μετά από ένα διάστημα άσχημο για τον ίδιο.

 

Ο Ιάπωνας θα έχει δίπλα του τον Luca Marini, ενώ μαζί τους στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Dominique Aegerter που έχει καλό ρυθμό.

 

Αν και πίσω, η Suter και ο Aegerter έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο σήμερα με πολλούς γύρους στο χαμηλό 2:07 και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει αύριο.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Lorenzo Baldassarri, μπροστά από τον Miguel Oliveira που ενώ ξεκίνησε δυνατά χτες, δεν κατάφερε να βελτιωθεί όσο ο ανταγωνισμός.

 

Δύσκολο έργο περιμένει στον αυριανό αγώνα τον Tom Luthi, εκτός κι αν καταφέρει ν’ αλλάξει την εικόνα στα 20 λεπτά του αυριανού warm up.

 

Ο Ελβετός άσος, που τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, θα ξεκινήσει από την ένατη θέση, με τον Simone Corsi και την Speed Up να κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Απίστευτοι οι Marquez-Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα