• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Απίστευτοι οι Marquez-Rossi
Αύριο θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας
Νέα 26/08/2017 - 20:56

Δεν εξελίσσονται τα πάντα ομαλά για τον Jorge Lorenzo που χτες έμεινε από βενζίνη και σήμερα από ένα ηλεκτρικό πρόβλημα με την Ducati του στις ΕΔ4.

 

«Χρειάστηκε να τρέξω πίσω στο γκαράζ. Ευτυχώς ο Simon με πέταξε εκεί. Στη συνέχεια φόρεσα το μαλακό ελαστικό κι έκανα τον καλύτερο χρόνο, αλλά δεν ήμουν ικανοποιημένος».

 

Στις κατατακτήριες μετά πήρε την 5η θέση, που δεν άφησε εντελώς ικανοποιημένο τον Jorge Lorenzo.

 

«Πίστευα ότι ήμουν γρηγορότερος. Στη δεύτερη έξοδο βελτιώθηκα και θεώρησα ότι ο χρόνος μου θα ήταν αρκετός για την 1η σειρά, αλλά δεν ήταν».

 

«Στις κατατακτήριες όλοι ήταν πολύ γρήγοροι, αλλά ειδικά ο Marquez και ο Rossi έκαναν απίστευτους χρόνους».

 

«Πάντως η 5η θέση είναι καλή σε μια πίστα που η Ducati δυσκολεύεται. Λύσαμε το πρόβλημα με τις αναπηδήσεις στα σαμαράκια, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε ρυθμό».

 

Και χτες μίλαγε για την έλλειψη σταθερότητας, που φαίνεται ότι συνεχίζει να τον απασχολεί έχοντας λύσει το άλλο πρόβλημά του, τα σαμαράκια.

 

«Πρέπει να βρούμε κάτι στο ζέσταμα. Θα είναι δύσκολος κι απαιτητικός αγώνας, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να έχουν γρήγορο ρυθμό».

 

Ο Jorge συνεχίζει και εμπιστεύεται το νέο αεροδυναμικό φέρινγκ, η μόνη Ducati που το είχε. Βέβαια εξαιτίας αυτού έχανε ως 8χλμ/ώρα από τον ομόσταυλό του.

 

«Το ξέρω αυτό, αλλά μου δίνει περισσότερη κάθετη δύναμη στο μπροστά κι αυτό είναι θετικό για μένα», λέει για μια ακόμη φορά.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το πολύ 3ος αύριο

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα