• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το πολύ 3ος αύριο
Οι Honda είναι ανώτερες!
Νέα 26/08/2017 - 22:04

Αν και ο γύρος του στις κατατακτήριες ήταν καταπληκτικός και τον έφερε μόνο 84χιλ πίσω από την pole, εν τούτοις ο Rossi δεν είχε όρεξη για πανηγύρια.

 

«Έβγαλα ένα λαγό απ’ το καπέλο. Αυτός ο χρόνος ήταν έκπληξη και για μένα κι αυτό δεν είναι καλό νέο».

 

Τι έγινε ακριβώς;

 

«Χτες ήμασταν σε καλό επίπεδο, αλλά όταν προσπαθήσαμε να πάμε παραπέρα και να βελτιωθούμε, δεν το καταφέραμε και γι’ αυτό ανησυχώ. Ο χρόνος ήταν απόρροια της χτεσινής καλής μου αίσθησης».

 

Μήπως η βροχή που έπεφτε όλη τη νύχτα επηρέασε την πίστα και ξεκίνησαν οι δυσκολίες για τον Vale;

 

«Είναι λογικό. Οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλότερες και όταν η πίστα δεν είναι σε καλή κατάσταση, δυσκολευόμαστε. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτό στο μέλλον, αν και για να είμαι ειλικρινής σήμερα είχε περισσότερη πρόσφυση η πίστα από χτες».

 

Ο στόχος του για αύριο;

 

«Το πολύ να παλέψω για την τρίτη θέση, αν όλα πάνε καλά. Για την ώρα ο Marquez και ο Crutchlow είναι γρηγορότεροι 2-3 δέκατα σε ρυθμό».

 

«Μετά είμαστε αρκετοί οδηγοί. Οι Dovi και Lorenzo έχουν ίδιο ρυθμό μ’ εμένα, όπως και ο Vinales με τον Zarco. Δεν ξεχνώ και τον Pedrosa».

 

Αυτό που τον ανησυχεί είναι «...η φθορά του πίσω ελαστικού. Στην αρχή του αγώνα είμαστε γρήγοροι, αλλά μετά έχουμε πρόβλημα».

 

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε επιφανειακές λύσεις στο ζέσταμα για τον αγώνα, αλλά μετά πρέπει να κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα για το μέλλον».

 

¨Όλοι επισημαίνουν ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι δύσκολος από πλευράς φυσικής κατάστασης και η ηλικία του Rossi δεν βοηθά. Τουλάχιστον στη θεωρία...

 

«Κάθε χρόνο τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι προπόνηση. Σίγουρα είναι κουραστικό να οδηγείς μια MotoGP μοτοσυκλέτα, αλλά δεν νοιώθω ότι είμαι σε χειρότερη θέση».

 

«Άλλωστε στον αγώνα παίζουν κι άλλα ρόλο, όπως για παράδειγμα οι καλές ρυθμίσεις, ή η αδρεναλίνη όταν μάχεσαι για μια καλή θέση που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Κάτι μας λείπει

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Απίστευτοι οι Marquez-Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα