• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Κάτι μας λείπει
Γι’ αυτό δεν είμαι 100% χαρούμενος
Νέα 26/08/2017 - 22:30

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα στο Silverstone ο Andrea Dovizioso, που έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες.

 

«Δύσκολη ημέρα... επιβεβαιώσαμε ότι το σκληρό πίσω ελαστικό δεν είναι η σωστή λύση κι έτσι επιλέξαμε άλλο και χάσαμε χρόνο για να βρούμε τις ρυθμίσεις. Επιπλέον και η νωπή πίστα σήμερα το πρωί δεν βοήθησε».

 

Υπάρχει όμως και η θετική πλευρά.

 

«Στις ΕΔ4 κάναμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Ο ρυθμός μας δεν είναι άσχημος, αλλά μας λείπει κάτι και γι’ αυτό δεν είμαι 100% ικανοποιημένος».

 

«Στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από τις δυο πρώτες σειρές και το πετύχαμε. Αύριο στο ζέσταμα θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

 

Ποιους θεωρεί τους μεγαλύτερους αντιπάλους του;

 

«Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις το ρυθμό τους, αλλά μπορώ να πω ότι ο Marc, o Crutchlow και οι δυο Yamaha θα είναι πολύ γρήγοροι».

 

«Η φθορά του πίσω ελαστικού θα είναι σημαντική, όπως και η κούραση θα παίξει το ρόλο της. Τα πάντα μπορούν να συμβούν κι εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

 

Τέλος, τον ρώτησα ποια θα είναι η τακτική που θ’ ακολουθήσει από εδώ και πέρα στο Πρωτάθλημα. Θα επιτίθεται στους αγώνες, ή θα περιμένει να βλέπει τι θα κάνει ο Marquez;

 

«Δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε για το Πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες. Σημαντικό είναι να παίρνεις βαθμούς».

 

«Αν νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου μετά το ζέσταμα, θα επιτεθώ. Μόνο όμως στον αγώνα καταλαβαίνεις ποια είναι η αληθινή σου αίσθηση κι αν αξίζει το ρίσκο. Αν έχω την ευκαιρία, θα κυνηγήσω τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Marc: Αύριο;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το πολύ 3ος αύριο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα