• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Έλαμψε ο Aegerter!
Νίκη για Suter, πολλές πτώσεις, 16 τερμάτισαν!
Νέα 10/09/2017 - 15:21

Πολλά ήταν τα «θύματα» της πολύ γλιστερής πίστας του Misano και στο δεύτερο, βρόχινο, αγώνα της Moto2.

 

Μόλις 16 αναβάτες κατάφεραν να τερματίσουν ενώ από αυτούς οι πέντε ήταν ανάμεσα στους πάρα πολλούς που έπεσαν σήμερα!

 

Μεγάλος νικητής ήταν ο Dominique Aegerter, που χάρισε στην Suter την πρώτη της νίκη μετά από το 2014 (Valencia).

 

Ο Ελβετός ήταν δυνατός και παρά το ότι έκανε ένα λάθος στα μέσα του αγώνα κι έχασε προσωρινά την πρωτοπορία, κατάφερε τελικά να τερματίσει μπροστά από τον Luthi.

 

Τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα ο Luthi, που έδειχνε πιο γρήγορος από το συμπατριώτη του, έκανε αμέσως το λάθος και ξαναπέρασε μπροστά ο Aegerter.

 

Νωρίτερα, στην αρχή του αγώνα, ο Morbidelli - που είχε κάνει πολύ καλή εκκίνηση και είχε περάσει μπροστά - έκανε το 2ο λάθος του σε αγώνα φέτος.

 

Όπως και στην Jerez, έτσι και τώρα, στο Misano, μπροστά από τους συμπατριώτες του, ο Morbidelli έκανε λάθος κι ενώ οδηγούσε τον αγώνα.

 

Σε συνδυασμό με τον τραυματισμό από την Παρασκευή (ΕΔ1) του Marquez, οι δυο διεκδικητές του Τίτλου έχασαν έδαφος και το Πρωτάθλημα παίρνει φωτιά!

 

Ο Luthi με τους 20β μείωσε στους μόλις 9β τη διαφορά του από τον απογοητευμένο Morbidelli, πέντε γύρους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Από την άλλη πολύ συγκινημένος ήταν ο Syahrin που πήρε το δεύτερο βάθρο της καριέρας του και το πρώτο εκτός Μαλαισίας (2012).

 

Ο Peco Bagnaia έκανε καλό αγώνα σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες και πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον εκπληκτικό Binder!

 

Ο Ν. Αφρικανός έκανε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα στον προτελευταίο γύρο και πήρε μια εξαιρετική 5η θέση, την καλύτερή του φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Επέστρεψε στην κορυφή ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: Θυελλώδης νίκη για Fenati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα