• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live - Απόψεις: Τι έχει τελικά ο Stoner;
Πολλοί είπαν ότι η αρρώστια του Stoner είναι η ίδια που είχε o Biaggi και o Gibernaou
Νέα 01/10/2009 - 12:02

 

Πολλοί είπαν από την αρχή – πάντα με κάποια δόση ειρωνείας – ότι η αρρώστια του Stoner είναι η ίδια που είχε πιάσει στο παρελθόν τον Biaggi και αργότερα τον Gibernaou, η ονομαζόμενη «Rossi-τιδα!»

Ο ψυχολογικός πόλεμος που κάνει ο «δόκτωρ» Rossi στα υποψήφια θύματά του, σύμφωνα πάντα με τους φανατικούς υποστηρικτές του G.O.A.T., είναι κάτι που τους βγάζει εκτός ρυθμού και τελικά εκτός παιχνιδιού.

 

Ο υπογράφων στην περίπτωση του Αυστραλού δεν συμφώνησε ποτέ στο ότι ο Rossi με την τακτική του κατάφερε να δώσει ένα τέτοιο κτύπημα στο μεγάλο του αντίπαλο του 2007 και του 2008.

Όμως σήμερα όσοι βρεθήκαμε στο χώρο φιλοξενίας της Ducati ακούσαμε τον ίδιο τον Casey Stoner να μιλάει για το τι ακριβώς έχει: «Κάναμε πάρα πολλές εξετάσεις και είδα μεγάλο αριθμό γιατρών. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά πολλά μαζί που ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία βρέθηκα. Είναι οι μικρές πληγές και οι αντίστοιχες επεμβάσεις που έχουν γίνει σε διάφορα σημεία του σώματός μου και πιο πολύ η ταλαιπωρία με το χέρι μου. Είναι η υπερβολική προπόνηση που έκανα τα τρία τελευταία χρόνια. Είναι η υπερβολική πίεση (over-pressure) του εαυτού μου. Είναι όλα αυτά μαζί.»

Αναφερόμενος στην υπερβολική πίεση ο νεαρός 24χρονος οδηγός εννοεί και την πίεση που είχε μετά το Πρωτάθλημα για να αποδείξει ότι δίκαια θεωρείται ένας από τους 2-3 κορυφαίους οδηγούς σήμερα, αλλά σαφώς και στην ψυχολογική πίεση που του ασκεί η μεγάλη κόντρα με τον Valentino Rossi. Μάλιστα αν λάβουμε υπόψη ότι φέτος προστέθηκε και ο Jorge Lorenzo στους αντιπάλους, η πίεση αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερη.

 

Ο Stoner φάνηκε όμως ήρεμος και πιο ώριμος από ποτέ και άρα έτοιμος πια να τα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά την πίεση αυτή. Αυτά στα «χαρτιά», γιατί αύριο και περισσότερο το Σάββατο και την Κυριακή θα φανεί κατά πόσο θα συνεχιστεί αυτή η ηρεμία ή θα μετατραπεί σε αγωνία για το αν και πότε θα καταφέρει και πάλι να βρεθεί σε κατάσταση να διεκδικεί τη νίκη.

Κοντός ψαλμός Αλληλούια που λέμε στην Ελλάδα. - Δ.Δ.

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: O Lorenzo στην Σπάρτη!!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: O Stoner είναι εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα