• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2018: Οι αναβάτες του Rossi
Σε όλες τις κατηγορίες του Πρωταθλήματος
Νέα 10/10/2017 - 10:53

Στην παραπάνω φωτογραφία (από το "αδελφό" gpone.com) είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι αναβάτες από την ακαδημία του Valentino Rossi, που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα του 2018.

 

Οι περισσότεροι, πέντε συνολικά, βρίσκονται στη μικρή κατηγορία, την Moto3.  Στην επίσημη ομάδα του Vale, την SKY VR46, θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν οι Nicolo Bulega και Dennis Foggia.

 

Μάλιστα ο τελευταίος, που αγωνίζεται με την SKY Junior Team VR46 στο Ισπανικό Πρωτάθλημα (Παγκόσμιο Νέων), αναδείχθηκε Πρωταθλητής φέτος σ’ αυτό.

 

Ο Andrea Migno - που θα αποτελέσει παρελθόν από την SKY VR46 τη νέα σεζόν - θα μετακινηθεί στην ομάδα του Aspar στην Moto3.

 

Επιπλέον, ο Niccolo Antonelli πέρασε χωρίς να πείσει από την Red Bull KTM Ajo και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την ομάδα προς τιμή του αείμνηστου Marco Simoncelli (SIC58).

 

Τέλος, ο Marco Bezzecchi θα αποτελέσει παρελθόν από την CIP και τη μοτοσυκλέτα της Mahindra και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την PrustelGP, τη νυν Peugeot MC Saxoprint.

 

Τέσσερεις θα είναι οι εκπρόσωποι της VR46 στη μεσαία κατηγορία, όπου από φέτος κάνει ντεμπούτο εκεί η SKY VR46.

 

Στην επίσημη ομάδα του Rossi θα παραμείνει ο Peco Bagnaia, ενώ πλάι του θα έχει τον ετεροθαλή αδελφό του Valentino, τον Luca Marini.

 

Στην Forward Racing θα αγωνίζεται από του χρόνου ο Stefano Manzi, ενώ ο Lorenzo Baldassarri θα συνεχίσει με την ομάδα του Sito Pons.

 

Τέλος, για πρώτη φορά η Ακαδημία του Vale θα δει έναν εκπρόσωπό της στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

 

Εκεί θα αγωνίζεται από το 2018 ο Franco Morbidelli, που φιλοδοξεί να είναι ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2.

 

Τέλος, στο Ισπανικό Πρωτάθλημα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν (με την SKY Junior Team VR46) o Celestino Vietti, που κάποια στιγμή θα τον δούμε και ως έκτακτη συμμετοχή στην Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Ανάκαμψη θέλει ο Folger

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Εγώ κάνω τη διαφορά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα