• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: Αγώνας
Βασιλιάς στη βροχή ο Fenati!
Νέα 15/10/2017 - 08:36

Όπως και στο Misano, έτσι και στο Motegi, o Romano Fenati ήταν ο καλύτερος όλων στο βρεγμένο και πήρε μια σπουδαία νίκη.

 

Ήταν η τρίτη φετινή του στο Πρωτάθλημα και η 10η της καριέρας του, κάνοντάς τον αυτόν τον πιο επιτυχημένο οδηγό της κατηγορίας.

 

Μάλιστα, σε συνδυασμό με την καταστροφική εμφάνιση του Mir, ο Fenati μείωσε τη διαφορά του στους 55β από την κορυφή, θυμίζοντας σε όλους ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει στην υπόθεση Τίτλος!

 

Ο Mir δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα προβλήματα πρόσφυσης που αντιμετώπιζε από την αρχή του τριημέρου.

 

Έτσι, ήταν επόμενο να μείνει εκτός βαθμών - μάλιστα για πρώτη φορά από την Valencia πέρυσι - κάνοντας μια από τις χειρότερές του εμφανίσεις στην Moto3.

 

Πιο μπροστά, στο βάθρο των νικητών επέστρεψε μετά από το Qatar του 2016 ο Niccolo Antonelli, ο οποίος προσπάθησε να νικήσει και τον Fenati.

 

Κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό και συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση που τον φέρνει και πάλι στο προσκήνιο μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Ο πιο χαρούμενος από τους τρεις στο βάθρο ήταν σίγουρα ο Marco Bezzecchi. Ο οδηγός από την Ακαδημία του Valentino Rossi έκανε τον καλύτερό του αγώνα στην κατηγορία.

 

Κατάφερε να πάρει το πρώτο βάθρο της καριέρας του και σε συνδυασμό με την άτυχη στιγμή του Sasaki (δεν απέφυγε τον Rodrigo που είχε highside μπροστά του κι έπεσε) πέρασε 1ος στη βαθμολογία των Rookies!

 

Πίσω από τους τρεις Ιταλούς, η τέταρτη θέση πήγε στον Tatsuki Suzuki που πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε αγώνα της Moto3.

 

Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, με ασταμάτητη βροχή και πολύ νερό στην πίστα. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, ο Aron Canet πήρε το καλύτερο δυνατό: μια 2η συνεχόμενη 5η θέση.

 

Ο Phillip Oettl επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και ήταν έβδομος στο σημερινό αγώνα, μπροστά από τον Di Giannantonio, ενώ οι Kornfeil, Bendsneyder και McPhee έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Από την άλλη, ο Bulega έχασε πολύ γρήγορα έδαφος και παρά το καλό του ξεκίνημα στην αρχή, τελικά έμεινε μόλις 12ος, έχοντας ξεκινήσει από την pole position.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Με ενοχλεί η 4η σειρά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα