• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: Αγώνας
Δυνατός στο τέλος ο Marquez, 3η νίκη για τον Ισπανό
Νέα 15/10/2017 - 08:46

Έναν πολύ ωραίο αγώνα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην πίστα του Motegi, για την κατηγορία Moto2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Σε δύσκολες συνθήκες, με δυνατή βροχή και πολύ νερό, αυτός που ξεχώρισε στο τέλος ήταν ο Alex Marquez που κράτησε λάστιχο και ήταν ανίκητος στους τελευταίους γύρους.

 

Στην αρχή πάντως, ήταν ο Takaaki Nakagami αυτός που περνούσε στην πρώτη θέση και έγραφε γρήγορους γύρους.

 

Ωστόσο στο τέλος έμεινε από λάστιχο και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθέσεις των αντιπάλων του, μένοντας τελικά στην 6η θέση.

 

Πρώτος που τον πέρασε ήταν ο Alex Marquez και γρήγορα του έκανε τη διαφορά για να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη και την πρώτη από το Montmelo φέτος.

 

Ο Ισπανός μάλιστα κερδίζει για πρώτη φορά στην κατηγορία αγώνα εκτός Ισπανίας, μιας και η πρώτη του νίκη ήρθε στην Jerez.

 

Στο βάθρο μαζί του, κάνοντας εκπληκτικό αγώνα, ανέβηκαν οι Xavi Vierge και Hafizh Syahrin.

 

Ο Ισπανός της Tech3 πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα και το παρθενικό του βάθρο στην κατηγορία της Moto3, στον 39ο αγώνα του.

 

Από την άλλη, το σημερινό βάθρο για τον Syahrin είναι το τρίτο της καριέρας του και μάλιστα το δεύτερό του σε διάστημα μόλις τριών Γύρων!

 

Ο Syahrin ήταν ο πιο γρήγορος αναβάτης στην πίστα μέχρι και λίγους γύρους πριν το τέλος, όμως πλήρωσε την άσχημη εκκίνησή του στην αρχή.

 

Μετά από αυτή, χρειάστηκε να πιέσει τα λάστιχά του για να κερδίσει θέσεις, το πέτυχε αλλά στο τέλος δεν είχε άλλο λάστιχο για να συνεχίσει τη μεγάλη του αντεπίθεση.

 

Πίσω τους, ο Peco Bagnaia έκανε ακόμα έναν καλό αγώνα και κέρδισε τη μάχη για την 4η θέση από τον Mattia Pasini που τερμάτισε τελικά μπροστά από τον Nakagami.

 

Ο Oliveira πίεσε, αλλά δεν κατάφερε ν’ ανέβει ψηλότερα από την έβδομη θέση.

 

Περίπου 4’’ πιο πίσω, ο Franco Morbidelli πήρε μια πολύτιμη 8η θέση, τερματίζοντας μπροστά από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Luthi.

 

Στην αρχή του αγώνα πάντως, ήταν ο Ελβετός μπροστά από τον Morbido, ο οποίος τελικά κατάφερε ν’ αυξήσει τη διαφορά του από τον Luthi στο +25.

 

Πίσω από τον Morbidelli και μπροστά από τον Luthi, στις θέσεις 9 και 10, ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Dominique Aegerter και Lorenzo Baldassarri.

Επόμενο άρθρο »

Motegi MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα