• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Κέρδισα γιατί...
...δεν παρέδωσα τα όπλα!
Νέα 15/10/2017 - 18:26

Η άρνησή του να παραδώσει τα όπλα στη μάχη με τον Marc Marquez, ήταν το κλειδί της σημερινής επιτυχίας του στην Ιαπωνία.

 

Έτσι, ο Andrea Dovizioso κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον Ισπανό στους 11β αλλά και να τον κερδίσει σε μια συγκλονιστική μάχη στο τέλος!

 

Στην αρχή του αγώνα πάντως, η εικόνα ήταν διαφορετική...

 

«Δεν ήμουν δυνατός στο ξεκίνημα, δεν ένοιωθα καλά, αλλά δεν παρέδωσα τα όπλα και αυτό ήταν το κλειδί στον αγώνα. Γύρο με το γύρο ήμουν πιο γρήγορος και στο τέλος είχαμε μια ωραία μάχη».

 

«Πάντα είναι δύσκολη η μάχη με τον Marc. Στο τέλος δεν είχαμε λάστιχο και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε γραμμές... σπινάραμε πολύ, δεν μπορούσα να είμαι ακριβής, άλλαξα γραμμές και ήταν δύσκολο».

 

«Τον είδα που δυσκολευόταν κι αυτός αρκετά. Προσπάθησε να πιέσει στους τελευταίους δυο γύρους, αλλά ήταν πάνω από το όριο κι έκανε λάθη».

 

«Τον πρόλαβα και ήξερα ότι στην 11 θα μπορούσα να κάνω τη διαφορά, μιας και η μοτοσυκλέτα μου είναι καλύτερη στα φρένα από τη δική του. Βγήκα πίσω του στην 10, αλλά στην 11 φρέναρα πολύ δυνατά».

 

«Μετά όμως έμεναν δυο στροφές και ήξερα ότι είμαι αργός εκεί και όλα θα μπορούσαν να συμβούν».

 

«Έπρεπε να πάρω ανοιχτά την αριστερή στροφή και ήταν η σωστή απόφαση γιατί του έκλεισα την πόρτα και ήταν δύσκολο να με προσπεράσει και όταν το έκανε στο τέλος, δεν μπορούσε ν’ αλλάξει κατεύθυνση γρήγορα».

 

Στο τέλος κανείς τους δεν σκέφτηκε το Πρωτάθλημα, το ενδεχόμενο κάποιου λάθους ή ότι θα μπορούσαν να χάσουν βαθμούς.

 

«Δεν σκεφτόμασταν το Πρωτάθλημα γιατί η ταχύτητά μας ήταν καταπληκτική, η μάχη ήταν στο όριο και αυτό ήταν ωραίο για το άθλημα».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσέγγισή μας στον αγώνα. Τον διαχειριστήκαμε σωστά και παραμείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους».

 

«Ήταν εξαιρετική νίκη και πολύ σημαντική για το Πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να τον κερδίσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Τα ίδια προβλήματα...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Αυτά δεν είναι τα ίδια λάστιχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα