• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Όλα πήγαν στραβά
Αμυντική στάση αύριο για τον Ισπανό;
Νέα 28/10/2017 - 19:08

Μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον πρωτοπόρο, μια πτώση, αρκετά λάθη και έβδομη θέση στο σχηματισμό εκκίνησης του αυριανού αγώνα.

 

Αυτή είναι η εικόνα του Marc Marquez από τις σημερινές κατατακτήριες, μια δύσκολη ημέρα αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η RC213V του ομόσταυλού του που έκανε τη διαφορά.

 

«Οι συνθήκες δεν ήταν καλές και όλα πήγαν στραβά για εμένα. Ό,τι αλλαγή κάναμε στη μοτοσυκλέτα ήταν στη λάθος κατεύθυνση».

 

«Και πάνω που άρχιζα να έχω καλή αίσθηση, ήρθε η πτώση και με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα δεν είχα την ίδια εμπιστοσύνη».

 

«Δεν έκανα καλό χρόνο και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω το ρυθμό για να πάρω τη νίκη. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα μόνο για βάθρο».

 

«Κάνει πολύ ζέστη  και πρέπει να είσαι ομαλός στην οδήγηση. Ήμουν επιθετικός και συγκεντρωμένος, αλλά η Honda δεν ήταν η ταχύτερη στις ευθείες».

 

«Ο Dani έχει την ίδια μοτοσυκλέτα, αλλά κάποιες πίστες - όπως αυτή εδώ - ταιριάζουν στο στυλ του. Εδώ πάντα ήταν δυνατός και θα προσπαθήσω να μάθω από αυτόν».

 

Η στρατηγική του στον αυριανό αγώνα;

 

«Θα εξαρτηθεί από τον καιρό και από την αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να κάνουμε και τη σωστή επιλογή ελαστικών. Η Ducati έχει το μαλακό και άλλοι το σκληρό».

 

«Δοκίμασα το μεσαίο και δεν είχα άσχημη αίσθηση, αλλά πρέπει να δω πως θα φθείρεται μετά από αρκετούς γύρους. Νομίζω ότι θα πάω για το σκληρό πάντως».

 

«Θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω την κατάσταση αύριο για να δω πως θα είμαι γρήγορος δίνοντας το 100%».

 

«Σε κάποια Σ/Κ ξέρω ότι θα επιτεθώ, σε άλλα ότι θα αμυνθώ κι ένα από αυτά τα Σ/Κ είναι αυτό. Στο ζέσταμα αύριο θα δούμε που είμαστε».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Τώρα;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Να εκδικηθώ τον Marquez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα