• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Να εκδικηθώ τον Marquez;
Λέει ότι δεν έκανε τίποτα... το ίδιο κι εγώ!
Νέα 28/10/2017 - 18:30

Ο συνδυασμός Valentino Rossi και Sepang δεν είναι δύσκολο να φέρει στο νου μας το τι έγινε στη συγκεκριμένη πίστα το 2015, ανάμεσα σ’ αυτόν και τον Marquez.

 

Όταν τον ρώτησαν όμως για το αν θα έχει στο νου του το τι του έκανε ο Marquez το 2015 στην πίστα, ο Vale ήταν σαρκαστικός.

 

«Τι έκανε; Για εξηγήστε μου! Ο ίδιος λέει ότι δεν έκανε τίποτα κι έτσι το ίδιο θα πω κι εγώ», σχολίασε χαμογελώντας στο τέλος.

 

Μετά σοβαρεύεται: «Πέρα από την πλάκα, στόχος μου είναι το βάθρο και να κάνω τον αγώνα μου Αυτό έκανα σε όλη μου την καριέρα».

 

«Σήμερα το πρωί ένοιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα αλλά συνεχίσαμε τη δουλειά γιατί το επίπεδο των αντιπάλων μας είναι ίδιο».

 

«Αύριο νομίζω ότι εφτά αναβάτες θα έχουν ίδιες πιθανότητες για το βάθρο, αν όχι για τη νίκη! Θα ξεκινήσω 4ος κι αυτό δεν είναι άσχημο».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας κι αυτό επειδή σε κάποια σημεία της πίστας δεν είμαι αρκετά γρήγορος».

 

«Ελπίζω αύριο να είναι στεγνός ο αγώνας και να κάνω τη σωστή επιλογή των ελαστικών».

 

Και όσον αφορά στα ελαστικά, τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα.

 

«Αρχικά ήμουν πιο πολύ προς το σκληρό, αλλά και το μεσαίο έχει δυνατότητες αν και δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί στο τέλος του αγώνα».

 

«Με τα Michelin πρέπει να ξεχάσουμε κάποια στερεότυπα. Δεν είναι πάντα δεδομένο ότι το σκληρό είναι η καλύτερη επιλογή στη ζέστη».

 

«Είναι δύσκολο να πω κάτι για τους αντιπάλους μας, αλλά νομίζω θα υπάρξει ένα γκρουπ όπως στην Αυστραλία».

 

«Ο Pedrosa είναι πολύ δυνατός, ο Zarco γρήγορος και ο Dovi με δυνατό ρυθμό. Αλλά και οι Vinales, Lorenzo και Marquez θα έχουν ευκαιρία».

 

Λίγα λόγια για τον Zarco:

 

«Αν του μίλησα; Δεν έρχεται στην Επιτροπή Ασφαλείας...  Νομίζω ότι πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους το πως αγωνίζεται. Είναι γρήγορος και πολύ δύσκολος αντίπαλος».

 

Το σημαντικό είναι να μείνει μέχρι τέλους στη μάχη για τη νίκη.

 

«Και είναι σημαντικό για να πάρουμε τη σωστή απόφαση για του χρόνου. Η M1 δεν έχει αλλάξει πολύ από το Silverstone κι έπειτα».

 

«Και μας πήρε αρκετό χρόνο για να τη βελτιώσουμε σε μικρές λεπτομέρειες. Τώρα ξέρουμε τι δουλειά πρέπει να γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Όλα πήγαν στραβά

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Στρατηγική;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα