• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang MotoGP: Ζέσταμα
Απίστευτα μικρές διαφορές, 1ος ο Dovi
Νέα 29/10/2017 - 04:32

Με εντυπωσιακά μικρές διαφορές ολοκληρώθηκε το ζέσταμα της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Sepang, με τον Andrea Dovizioso στην 1η θέση.

 

Οι 12 πρώτοι ήταν με διαφορά μικρότερη των 4 δεκάτων, ενώ οι 21 από τους 22 αναβάτες ήταν στο 1.3’’ από την κορυφή!

 

Ο Dovi ήταν ελάχιστα μπροστά από τον ανταγωνισμό, σε μια πίστα που τη γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όλοι οι οδηγοί της κατηγορίας.

 

Ακόμα και ο Michael Van der Mark, ο οποίος αγωνίζεται για 1η φορά στο MotoGP (στη θέση του Folger) ήταν εντυπωσιακός και μόνο 1.7’’ από την κορυφή, σε μια πίστα που τη γνωρίζει από τα SBK.

 

Ο Dovi - που ξέρει ότι ακόμα και η νίκη σήμερα δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει στη μάχη του Τίτλου, αν ο Marquez τερματίσει 2ος - ήταν 10χιλ πιο γρήγορος από τον Zarco.

 

Ο Γάλλος δούλεψε και πάλι με το μαλακό ελαστικό πίσω, το οποίο είχαν στη πλειοψηφία τους οι αναβάτες στο ζέσταμα.

 

Εξαίρεση ήταν ο Valentino Rossi, ο οποίος με το μεσαίο πίσω ελαστικό της Michelin ανέβηκε στην 3η θέση, μόλις 29χιλ πίσω από τον Dovi.

 

Και οι δυο εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Honda είχαν το μεσαίο πίσω ελαστικό, με τον Dani Pedrosa να είναι 4ος και 86χιλ πιο αργός από τον Vale.

 

Πιο πίσω, στην 8η θέση αλλά με διαφορά μόλις 0.273’’ από την κορυφή, ήταν ο Marc Marquez, με τους Iannone-Lorenzo-Miller να είναι ανάμεσα στο δίδυμο της Repsol Honda.

 

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Karel Abraham σήμερα το πρωί, με τον Τσέχο να καταφέρνει να έχει την 9η θέση σε μια τόσο αμφίρροπη περίοδο δοκιμών.

 

Μόλις δέκατος ο Maverick Vinales, αλλά με διαφορά στα 0,350’’ από την κορυφή και ελάχιστα μπροστά από τους Crutchlow και Rins.

 

Όλοι αυτοί είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 0.371’’ όση περίπου ήταν και η διαφορά ανάμεσα στον 12o Alex Rins και τον 13ο Hector Barbera!

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Το τρομερό σώσιμο του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα