• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Μιλήσαμε και στους δυο
Ο Jorge σκεφτόταν την ομάδα και την Ducati
Νέα 29/10/2017 - 21:58

Όπως παραδέχονται επίσημα πηγές μέσα από την Ducati, οι κόκκινοι μίλησαν με τους δυο αναβάτες τους λίγο πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα της Μαλαισίας.

 

Την αποκάλυψη έκανε ο Davide Tardozzi, ο οποίος υπογράμμισε ότι ήταν ενθουσιασμένος με τη στάση των Lorenzo-Dovi μετά τη σχετική κουβέντα που είχε μαζί τους.

 

Μέσα στον αγώνα, ο Lorenzo σαφώς και δεν ήθελε να κάνει το λάθος 4 γύρους πριν το τέλος, όταν και παραλίγο να πέσει.

 

Εκείνη τη στιγμή ο Dovi βρήκε την ευκαιρία και πέρασε μπροστά. Ο Jorge στις δηλώσεις του είπε ότι δεν ήθελε να ρισκάρει μια πιθανή πτώση και των 2, πιέζοντας στο τέλος για τη νίκη.

 

Από τα λεγόμενα του Tardozzi πάντως, προκύπτει ότι είχε και στο μυαλό του την κουβέντα που έγινε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

 

«Μιλήσαμε μαζί τους για το τι μπορούσε να συμβεί», λέει ο Tardozzi. «Και οι 2 τους ήξεραν την κατάσταση και ήταν προφανές ότι ο Jorge σκεφτόταν το εργοστάσιο, την ομάδα και την Ducati».

 

«Έγινε έτσι γιατί είπαμε στους οδηγούς ότι, σε μια τέτοια περίπτωση, καλό είναι ν’ αφήσουμε ανοιχτό το Πρωτάθλημα. Θα ήταν ανόητο να κάνουμε ένα τέτοιο δώρο στον Marquez».

 

«Ξέρουμε ότι ούτως ή άλλως είναι δύσκολο. Γιατί όμως να μην αφήσουμε ανοιχτό το Πρωτάθλημα μέχρι το τέλος;»

 

Όσο για το περίφημο μήνυμα που δέχτηκε ο Lorenzo στο πίνακα οργάνων του - να αλλάξει σε χαρτογράφηση 8 - ο Tardozzi δεν ήθελε να εξηγήσει τι εννοούσε η Ducati.

 

«Δεν υπήρχε θέμα με μηνύματα... ο Jorge ήξερε ακριβώς τι παιζόταν. Όλα ήταν απλά. Έπρεπε να μείνει ανοιχτό το Πρωτάθλημα και ο Jorge βοήθησε στο να γίνει ακριβώς αυτό».

 

Από την πλευρά του ο Jorge δήλωσε ότι ποτέ δεν είδε το συγκεκριμένο μήνυμα, καθώς η προσοχή του ήταν στον αγώνα.

 

Πόσο σίγουροι είναι στην Ducati, αν το παραπάνω είναι αλήθεια, ότι ο Jorge θα άφηνε τον Dovi να περάσει στα τελευταία στάδια του αγώνα, αν δεν ερχόταν το λάθος του Ισπανού;

 

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα γι’ αυτό με τους οδηγούς μας. Θα το κάνουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Όμως είμαστε χαρούμενοι με τη συμπεριφορά τους. Δεν παραπονέθηκαν».

 

«Φέτος ο Dovi παλεύει για τον Τίτλο, αλλά του χρόνου οι ρόλοι μπορεί ν’ αντιστραφούν και το να είσαι μέλος της Ducati, σημαίνει ότι κάνεις τη δουλειά για το εργοστάσιο. Είναι τόσο απλό».

Επόμενο άρθρο »

Είχε κατά νου τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Καλός ομόσταυλος ο Jorge

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα