• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
USA GP: Eπιστρέφει σπίτι του ο Pedrosa
Ο Dani Pedrosa αποφάσισε τελικά να μην αγωνιστεί στο GP των ΗΠΑ και να επιστρέψει άμεσα στην Ισπανία.
Νέα 19/07/2008 - 00:00
Ο Dani Pedrosa αποφάσισε τελικά να μην αγωνιστεί στο GP των ΗΠΑ και να επιστρέψει άμεσα στην Ισπανία για να ξεκουραστεί και να συνεχίσει την αποθεραπεία του ώστε να είναι πανέτοιμος μέχρι τον αγώνα του Brno, στις 17 Αυγούστου.

Οι πιθανότητες να λάβει μέρος στον αγώνα ήταν 50-50 αλλά οι αφόρητοι πόνοι και το γεγονός ότι η Laguna Seca είναι δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική πίστα οδήγησαν τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε αυτήν την απόφαση.

Ο Pedrosa απουσίασε από την τελευταία περίοδο των ελεύθερων δοκιμών που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Λαγκούνα Σέκα καθώς αποφάσισε να μείνει στο ξενοδοχείο του και να ξεκουραστεί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της διαδικασίας έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να τρέξει στον αυριανό αγώνα και πως τις αμέσως επόμενες ώρες θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο πρώτος αγώνας που χάνει ο Pedrosa μετά από σχεδόν πέντε χρόνια. Το 2003 όταν αγωνιζόταν ακόμα στα 125cc, έχασε τους αγώνες της Αυστραλίας και της Βαλένθια καθώς είχε σπάσει τους αστραγάλους του σε ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Phillip Island.

Τότε βέβαια στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς με τη νίκη που πήρε στον προηγούμενο αγώνα (στη Μαλαισία) εξασφάλισε και μαθηματικά το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του...

Επόμενο άρθρο »

USA GP: O Stoner 5η συνεχόμενη pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: «Συζητάω με την Ducati»

Χορηγοί