• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΕΔ3
Νέος απόλυτος χρόνος από Martin
Νέα 11/11/2017 - 11:26

Λίγα λεπτά πριν το τέλος ο Jorge Martin κατάφερε να κάνει κάτι που κανείς ποτέ δεν έχει καταφέρει στην κατηγορία της Moto3 στην Valencia!

 

Ο Ισπανός οδηγός του Gresini πέτυχε να «γυρίσει» την Ricardo Tormo σε χρόνο κάτω από το 1:39, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:38.989!

 

Πρόκειται για νέο απόλυτο χρόνο στην Ισπανική πίστα, με τον Martin να βάζει γερές βάσεις για την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Gabriel Rodrigo, με διαφορά δυο δέκατα από την κορυφή, ενώ πίσω του - με διαφορά μόλις 14’’ - ήταν ο ομόσταυλός του, ο Juanfran Guevara.

 

Ο Bastianini ανέβασε την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Bo Bendsneyder.

 

Ο Ολλανδός ήταν καλός από την αρχή και ήταν άνετα μέσα στη δεκάδα και μάλιστα μπροστά από τον Joan Mir, που είχε τον έκτο καλύτερο χρόνο.

 

Τη δυνατή του παρουσία στην πίστα συνέχισε και σήμερα ο Sasaki, όντας έβδομος και μπροστά από τους Fenati, Canet (είχε μια σφοδρή πτώση στο τέλος) και Masaki.

 

Ο τελευταίος, ο Kazuki Masaki, είναι ο Πρωταθλητής του Red Bull Rookies Cup φέτος και έκανε αίσθηση με την εξαιρετική του παρουσία σήμερα το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος ρόλος για Goubert

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα