• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΕΔ3
Δύναμη ο Marquez, μένει πίσω ο Dovi
Νέα 11/11/2017 - 13:05

Τη δύναμη του έδειξε και σήμερα ο Marc Marquez, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ3, την ώρα που ο Dovi δεν μπορούσε να κατέβει κάτω από το χτεσινό του χρόνο.

 

Ο 24χρονος αναβάτης της Repsol Honda ήταν ένα τέταρτο του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον εντυπωσιακό και πάλι Zarco, με τον αναγεννημένο Iannone στην τρίτη θέση.

 

Μάλιστα ο Γάλλος της Monster Tech3 και ο οδηγός της Suzuki, σταμάτησαν το χρονόμετρο και οι δυο τους στο 1:30.501.

 

Από την άλλη ο Dovi ήταν περίπου μισό δευτερόλεπτο πάνω από τον καλύτερό του χρόνο (από χτες) κάτι που τον άφησε μόλις στην 16η θέση των ΕΔ3.

 

Αντίθετα ο ομόσταυλός του στην Ducati, ο Jorge Lorenzo, συνέχισε την καλή του παρουσία και ήταν τέταρτος σήμερα το πρωί.

 

Ο Dani Pedrosa - παρά το ότι οι θερμοκρασίες σήμερα το πρωί ήταν κατά πολύ υψηλότερες σε σχέση με χτες - δεν κατάφερε να ζεστάνει όπως θα ήθελε τα ελαστικά του.

 

Έτσι έμεινε στην 9η θέση των ΕΔ3, αλλά ήταν πέμπτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα χάρη στο χρόνο του από χτες το απόγευμα.

 

Την εξαιρετική έκτη θέση πήρε ο Alex Rins, μπροστά από τον πάντα υπολογίσιμο Michele Pirro, τον δοκιμαστή της Ducati που κάνει έκτακτη συμμετοχή στην Valencia.

 

Ο Dovi ήταν στη δεκάδα των πρώτων χάρη στο χτεσινό του χρόνο, με τον Miller να ακολουθεί και τον Valentino Rossi να εκμεταλλεύεται τις καλές συνθήκες και να μπαίνει στη δεκάδα.

 

Ο Miller αποκάλυψε χτες ότι του πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να συνηθίσει το διαφορετικό μπροστινό (σε σκελετό) της Michelin από το Mugello κι έπειτα.

 

Από την άλλη ο Rossi μπορεί στο τέλος να μπήκε στη δεκάδα, αλλά οι οιωνοί δεν φαίνονται καλοί για την Yamaha.

 

Ο Vinales δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο από την 14η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, όντας 13ος στις ΕΔ3.

 

Η εικόνα του στο τέλος, να φεύγει στο βάθος του γκαράζ της ομάδας του με κατεβασμένη τη ζελατίνα του κράνους του, μίλαγε από μόνη της.

 

Πέρα από τον Vinales, στις ΚΑΤ1 θα έχουμε κι άλλα δυνατά ονόματα, όπως τον Crutchlow, τον Petrucci και τα αδέρφια Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα