• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: ΕΔ3
Τη σκυτάλη πήρε ο Morbidelli
Νέα 11/11/2017 - 13:17

Μετά τη χτεσινή κυριαρχία του Miguel Oliveira, ήρθε η ώρα του Franco Morbidelli να πάρει τα ηνία και να γράψει τον ταχύτερο χρόνο στις ΕΔ3 της Moto2.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας μπήκε δυνατά και στα πρώτα λεπτά έκανε 1:35.600 που είναι και ο καλύτερος χρόνος του διημέρου, για την ώρα.

 

Πίσω του, με διαφορά μόλις 39χιλ ήταν ο Miguel Oliveira, με το ψυχολογικό αβαντάζ των δυο συνεχόμενων νικών στο μέρος του.

 

Γενικότερα οι διαφορές των οδηγών της κατηγορίας ήταν πάρα πολύ μικρές, με τους 13 πρώτους να έχουν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο μεταξύ τους και τους 23 από τους 33 να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Ο Alex Marquez έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τον Brad Binder, έναν από τους λίγους που βελτίωσαν το χρόνο τους στα τελευταία λεπτά.

 

Η Suter,  με τον Dominique Aegerter, πήρε την πέμπτη θέση. ενώ ο Mattia Pasini έμεινε για λίγο μπροστά από τη μεγάλη έκπληξη, τον Ricky Cardus.

 

Ο Ισπανός, στη θέση του τραυματία Luthi, με ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα έδειξε ότι παραμένει ικανός και έκανε τον έβδομο ταχύτερο χρόνο!

 

Μέσα στη δεκάδα πήρε θέση ο Schrotter, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Bagnaia και Syahrin, με τον τελευταίο να αρπάζει την 10η θέση από τον Cortese στο τέλος και με διαφορά 5χιλ!

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα