• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΚΑΤ
Ανίκητος ο καταπληκτικός Martin!
Νέα 11/11/2017 - 14:56

Στις ΕΔ3 έδειξε ότι στον ένα γύρο δεν έχει αντίπαλο και στις κατατακτήριες δοκιμές ήρθε απλά η επιβεβαίωση για τον Jorge Martin!

 

Ο Ισπανός κατάφερε να κάνει έναν τρομερό χρόνο στο 1:38.428 (νέος απόλυτος χρόνος πίστας) και να πάρει την 9η φετινή (και της καριέρας του) pole position.

 

Έτσι ο Martin θα κυνηγήσει αύριο την πρώτη νίκη της καριέρας του, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

 

Ακριβώς δίπλα του, στη δεύτερη θέση, θα πάρει θέση ο Joan Mir που πέτυχε στο τέλος έναν πολύ καλό χρόνο για να μπει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Μαζί τους, για πέμπτη φορά στην καριέρα του, θα είναι και ο Gabriel Rodrigo που φέτος έχει καταφέρει να πάρει 2 pole positions.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες της κατηγορίας πήρε ο Tatsuki Suzuki, ο οποίος ανέβηκε στην 4η θέση, μπροστά από Bastianini και Canet.

 

Την πολύ καλή του παρουσία στην Valencia επιβεβαίωσε και ο Sasaki, ο οποίος θα ξεκινήσει από την 7η θέση που είναι ό,τι καλύτερο έχει πάρει ποτέ σε κατατακτήριες της Moto3.

 

Μαζί του στην τρίτη σειρά θα είναι ο Marcos Ramirez και ο Fabio di Giannantonio, ενώ ο Bo Bendsneyder ήταν αυτός που έκλεισε τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα