• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΚΑΤ
8η pole, 27η πτώση για Marquez!
Νέα 11/11/2017 - 17:21

Στις σημερινές κατατακτήριες ο Marc Marquez πήρε την 8η φετινή του pole position, αλλά είχε και την 27η πτώση του για το 2017.

 

Ο 24χρονος Ισπανός, ένας εκ των δυο διεκδικητών του Τίτλου μαζί με τον Dovi, έκανε το λάθος στην 4η στροφή της πίστας, την πρώτη δεξιά μετά από ένα διάστημα 45’’ που οι οδηγοί στρίβουν αριστερά.

 

Το καλό για τον Marquez ήταν ότι είχε ήδη κάνει τον καλό του χρόνο, το 1:29.837δ που του εξασφάλισε την pole position.

 

Από την πλευρά του ο Dovi δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Marquez. Ο Ιταλός δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, σε μια δύσκολη για τις Ducati πίστα και έμεινε μόλις 9ος.

 

Μπορεί η Ducati να μην έχει καλή παράδοση στην Valencia, ωστόσο ο Jorge Lorenzo έχει και πάλεψε ακόμα και για την pole position!

 

Όμως δεν απέφυγε ένα λάθος και μια πτώση στο τέλος κι ενώ ήταν δεύτερος, πίσω από τον Marquez, υποχώρησε τελικά στην 4η θέση.

 

Δίπλα στον Marc, στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, θα είναι ο εκπληκτικός Johann Zarco αλλά και ο εντυπωσιακός Iannone!

 

Ο οδηγός της Suzuki δεν έχει ξεκινήσει από την πρώτη σειρά παρά μόνο στην αρχή της σεζόν, στο Qatar, όταν όμως τότε - λόγω καιρού - δεν είχαμε κατατακτήριες δοκιμές.

 

Μαζί με τον Lorenzo στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, θα είναι τόσο ο Dani Pedrosa όσο και η έκτακτη συμμετοχή της Ducati, ο Michele Pirro.

 

Η καλύτερη εργοστασιακή Yamaha ήταν αυτή του Valentino Rossi στην έβδομη θέση, ενώ ο Vinales έκανε καταστροφικές κατατακτήριες, όπως και στο Motegi νωρίτερα.

 

Ο Ισπανός δεν κατάφερε να περάσει από τις ΚΑΤ1 - από εκεί πέρασαν με επιτυχία τα αδέρφια Espargaro - και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 13η θέση.

 

Ανάμεσα στους Rossi και Dovizioso θα είναι ο Aleix Espargaro, ενώ ο αδερφός του ο Pol θα ήταν 11ος στο grid.

 

Ωστόσο επειδή στην ΚΤΜ έβαλαν τον 10ο κινητήρα μέσα στη σεζόν (οι ομάδες με προνόμια επιτρέπεται να έχουμε μόνο 9) ο Polyccio θα ξεκινήσει τον αγώνα από την pit lane.

 

Ο Alex Rins πήρε την 10η θέση, ενώ ο Jack Miller είχε μια πτώση στο τέλος κι έμεινε στην 12η θέση.

 

Πτώση στις ΚΑΤ1 είχε και ο Cal Crutchlow και δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη 2η θέση που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή.  Απογοητευτικός και ο Petrucci, θα ξεκινήσει αύριο από την 15η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα