• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: ΚΑΤ
Πήρε την pole ο Alex Marquez
Νέα 11/11/2017 - 17:32

Την τρίτη φετινή pole και την τρίτη της καριέρας του πήρε ο Alex Marquez, με το τέλος των σημερινών κατατακτηρίων στην Valencia.

 

Ο Ισπανός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στην πίστα στο ξεκίνημα, όπως όλοι και στον τρίτο χρονομετρημένο γύρο του έκανε το 1:35.050.

 

Μέχρι το τέλος του 45λεπτου κανείς δεν κατάφερε να νικήσει αυτό το χρόνο.

 

Δυνατός και σταθερός στους χρόνους του ήταν και ο Franco Morbidelli, όμως τελικά έμεινε πίσω από τον ομόσταυλό του για 65χιλ.

 

Ήταν το πέμπτο 1-2 που έκανε η Estrella Galicia Marc VDS σε κατατακτήριες δοκιμές της Moto2.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και ο Mattia Pasini που παραλίγο να παρεξηγηθεί με τον Alex Marquez όταν ο τελευταίος του μίλησε έντονα στο τέλος του 45λεπτου.

 

Στη μικρή και στενή πίστα της Valencia, ο Marquez ήταν ενοχλημένος που ο Pasini πήγαινε αργά στην αγωνιστική γραμμή, αλλά οι δυο τους έδωσαν τελικά τα χέρια στο parc ferme.

 

Από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα προσπαθήσουν οι ΚΤΜ να κάνουν ό,τι και στους δυο προηγούμενους αγώνες, να πάρουν τις δυο πρώτες θέσεις στον αγώνα.

 

Ο Oliveira έμεινε για περίπου ένα δέκατο μπροστά από τον Binder, ενώ μαζί τους ήταν και η Suter του ικανού Dominique Aegerter.

 

Στα τελευταία λεπτά βελτίωσε το χρόνο του ο Nakagami και ανέβηκε στην 7η θέση, ενώ οι Bagnaia, Vierge και Schrotter έκλεισαν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Κανείς δεν ξέρει το μέλλον

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα