• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Κανείς δεν ξέρει το μέλλον
Ελπίζει ο Ιταλός για αύριο
Νέα 11/11/2017 - 21:18

Ο Marquez όχι μόνο έχει την pole, αλλά και το ρυθμό για να μπορέσει να πάρει μια θέση άνετα μέσα στην πρώτη δεκάδα.

 

Κάτι που θα του δώσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή, την ώρα που ο Dovizioso δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

 

«Το να κερδίσουμε τον Τίτλο ήταν σχεδόν αδύνατον και πριν έρθουμε εδώ, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε σ’ αυτό το “σχεδόν”», σχολιάζει ο Dovi.

 

«Δεν ξέρω ποιός είναι ο πιο γρήγορος τώρα, αλλά δουλεύω για να μείνω κοντά στους πρώτους».

 

«Έχω το ρυθμό για το βάθρο, αλλά πρέπει να είμαι πιο ομαλός. Είμαι πολύ απότομος και αυτό δεν είναι καλό για τον αγώνα».

 

«Ο Marquez είναι πολύ γρήγορος, όπως και ο Pedrosa, ο Lorenzo ο Zarco κι ο Iannone. Ποτέ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα όμως και δεν θα παραδοθούμε».

 

«Πρέπει να βελτιώσω το ρυθμό μου για 2-3 δέκατα. Είναι ιδιαίτερη πίστα κι εύκολα μπορείς να φύγεις από το όριο. Είχαμε και μερικές πτώσεις ήδη. Γι’ αυτό πρέπει να είμαι ομαλός».

 

«Θα έλεγα ότι δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά δεν είμαι και 100% έτοιμος. Νοιώθω κάτι να με τριγυρίζει... μια ίωση».

 

«Όμως το μέλλον ακόμα δεν έχει γραφτεί. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Στις ΕΔ4 είχα τον 4ο καλύτερο ρυθμό. Δεν ήταν κι άσχημα».

 

Σε μια πίστα δύσκολη στις προσπεράσεις, ο Dovi θα πρέπει να ξεκινήσει από την ένατη θέση του grid.

 

«Δεν θα είναι τόσο μεγάλο θέμα αν καταφέρω και είμαι γρήγορος. Ο αγώνας είναι 30 γύροι κι αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά».

 

Ποια πιστεύει ότι θα είναι η στρατηγική του Marquez;

 

«Έχτισε την ταχύτητά του για να είναι σε θέση ν’ αποφασίσει τη στρατηγική του. Είναι καλός στο να συγκρατείται και όταν είσαι γρήγορος, όλα είναι πιο εύκολα».

 

«Θεωρώ ότι αν δεν είμαι στις πρώτες θέσεις, θα προσπαθήσει να νικήσει. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχει τίποτα να χάσει».

 

«Τον έχουμε δει να κάνει αρκετά λάθη και να έχει πολλές πτώσεις, αλλά δεν είναι χαζός και το έχει αποδείξει στην καριέρα του».

 

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο από το να προσπαθήσω να κερδίσω».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τα μάτια μου 14!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα