• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Ο Rossi θα πάλευε για Τίτλο!
Αν δεν έπεφτε στο Le Mans!
Νέα 12/11/2017 - 00:20

Στη φετινή EICMA έδωσε το παρόν και ο Max Biaggi, ο οποίος συνάντησε φίλους και οπαδούς του και μίλησε για λίγο σε Ιταλούς δημοσιογράφους.

 

Πρόσφατα ο Ιταλός είχε ένα ατύχημα κι έμεινε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αρκετό διάστημα, λέγοντας - τότε - ότι θα σταματήσει να οδηγεί μοτοσυκλέτες.

 

«Ήταν μια δύσκολη φάση της ζωής μου και είπα κάποια πράγματα μάλλον υπερβολικά. Θα συνεχίσω να οδηγώ μοτοσυκλέτες, είναι μέρος της ζωής μου κι όχι απλά θέμα ανταγωνισμού».

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μάχη για τον Τίτλο, αυτή την εβδομάδα στην πίστα της Valencia.

 

«Θα είναι μια μάχη μεταξύ δυο μεγάλων αντιπάλων που πολλές φορές μπορεί να κριθεί και στην τελευταία στροφή. Θα είναι συναρπαστικό θέαμα για τους οπαδούς».

 

«Ο Andrea είναι σε καλύτερη μοίρα, μιας και δεν έχει τίποτα να χάσει. Αν όλα του πάνε καλά, τότε μπορεί να έχουμε την έκπληξη».

 

Μια μάχη που ίσως θυμίζει λίγο από την αντίστοιχη ανάμεσα σε Rossi και Hayden το 2006.

 

«Δεν συμφωνώ. Ήταν ένα παράξενο Σ/Κ για τον Rossi τότε, μιας και έπεσε στον αγώνα ενώ ήταν κυρίαρχος την Παρασκευή και το Σάββατο», λέει τη γνώμη του ο Biaggi.

 

Και μετά συνέχισε για τον πρώην μεγάλο του αντίπαλο στις πίστες:

 

«Ο Vale απέδειξε ότι είναι ανταγωνιστικός φέτος. Χωρίς την πτώση στο Le Mans, θα ήταν στη μάχη για τον Τίτλο. Δυστυχώς όμως είχε και τον τραυματισμό σε προπόνηση».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στα SBK που και πάλι αλλάζουν κανονισμούς από το 2018, σε μια προσπάθεια να υπάρξει περισσότερος ανταγωνισμός.

 

«Θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα, μιας και οι συνεχείς αλλαγές κοστίζουν στους κατασκευαστές. Αν ήμουν  εγώ, δεν θα έκανα καθόλου αλλαγές».

Επόμενο άρθρο »

Τα φρένα στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Διαφωνίες με τον Vinales;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα