• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez πήγε σε γιατρό για το άγχος!
Αποκάλυψη στη σημερινή συνέντευξη
Νέα 13/11/2017 - 12:18

O Marquez ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου ως ο φετινός Πρωταθλητής, με μια σημαντική αποκάλυψη:   "Στα μισά του πρωταθλημαυος άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου! Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι από το πολύ άγχος! Γελούσα προς τα έξω αλλά μέσα μου ήμουν αγχωμένος! Αυτό άλλαξα μετά!"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πτώσεις του και στο σώσιμο που έκανε στον Αγώνα: "27 και μισή πτώσεις είχα με τη σημερινή! Πίεζα συνέχεια στις δοκιμές για να αλλάξουμε τη μοτοσυκλέτα επειδή στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν ευχάριστη στην οδήγηση!"
Για τον μεγάλο του αντίπαλο δήλωσε: "Σέβομαι παρα πολύ τον Ανδρέα Ντοβιτσιόζο και έμαθα πολλά από αυτόν φέτος για τον τρόπο που προσεγγίζω τους αγώνες!"
Μιλώντας και πάλι για τον Αγώνα είπε: "Ήμουν άνετος πίσω από τον Ζάρκο και γιαυτο έχασα την αυτοσυγκέντρωση μου μια δυο φορές! ¨οταν πηγαίνεις πιο αργά από το ρυθμό σου μορεί να το πάθεις αυτό!"
Αναφέρθηκε και στο σημείο που άλλαξε υπέρ του το πρωτάθλημα: "Το νέο μπροστινό λάστιχο στο Μουτζελο βοήθησε τη μοτοσυκλέτα μας, αλλά μετά το τεστ στο Μοντμελο δοκιμάσαμε ένα πλαίσιο που είχε ο Κρατσλοου και αυτό έκανε τη διαφορα μετά! Αλλά θέλω να καταλάβουμε το γιατί είχαμε τόσες πολλές πτώσεις και να το διορθώσουμε για του χρόνου!". 
Σε ερώτηση για τη πιο σπουδαία νίκη του φέτος είπε: "Οι πιο σημαντικές νίκες ήταν η Γερμανία και η Τσεχία! Πριν και μετά τις διακοπές!" 
Μιλώντας για το Πρωτάθλημα είπε: "Μου αρέσει που έχουμε τρία λάστιχα μπροστά και τρία πίσω ως επιλογή! Δίνει καλύτερους αγώνες! 
Με 27 πτώσεις μαθαίνεις πολλά, γιατί είσαι συνέχεια στο όριο!"
 
Τέλος αναφερθηκε κσι στον φετινό κινητήρα: "Είναι εξαιρετικό το ότι η Χόντα φέτος άλλαξε εντελώς τον κινητήρα σε Big Bang και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στην πρώτη του χρόνια! Ο χαρακτήρας του κινητήρα δεν ευθύνεται για τις πτώσεις, απλά αν έχει λίγη παραπάνω δύναμη δεν θα χρειάζεται να πιέζω τόσο στις στροφές!"

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo βοήθησε τον Dovi.

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Δεν είμαι χαμένος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα