• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διθυραμβικά σχόλια Marquez για Dovi
«Ήταν ένας απίστευτα δυνατός αντίπαλος»
Νέα 13/11/2017 - 12:35

Με τα καλύτερα λόγια για τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Andrea Dovizioso, μίλησε ο Marc Marquez μετά το τέλος του αγώνα στην Valencia.

 

Ο Dovi πίεσε μέχρι το τέλος τον Marc για τον Τίτλο του Πρωταθλητή και παρά το ότι στο τέλος δεν τα κατάφερε, κέρδισε το χειροκρότημα όλων, αλλά και την αναγνώριση από τον ίδιο τον Marquez.

 

«Είπα και πριν ότι λυπήθηκα που δεν τερμάτισε τον αγώνα, διότι ήταν ένας απίστευτα δυνατός αντίπαλος κι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του».

 

«Είδα και στην οθόνη ότι οι άνθρωποι της Ducati πήγαν κι έδωσαν συγχαρητήρια στο αφεντικό μου κι αυτό ήταν πολύ ωραίο. Έμαθα πολλά από τον Andrea, ειδικά σε θέματα διανοητικά, πως να προσεγγίζεις έναν αγώνα, το Σ/Κ... μου έδειξε ότι πρέπει να ξεχνάς τους άλλους».

 

«Δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό, αλλά αυτός είναι στους καλύτερους ή μάλλον ο καλύτερος που μπορεί και το κάνει αυτό».

 

Η χαρά για τον Τίτλο δεν θα κρατήσει πάρα πολύ, καθώς σε λίγες ώρες - την Τρίτη - ο Marquez θα είναι και πάλι στην πίστα για να ξεκινήσει η δουλειά για το 2018.

 

«Για την ώρα, μέχρι την 1η Γενάρη είμαι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Μετά όμως θα είμαι ένας ακόμα αναβάτης. Θα είναι μια νέα χρονιά κι ελπίζουμε και πάλι να παλεύουμε για τον Τίτλο».

 

«Όπως είδαμε και φέτος, πρέπει να προσέχεις όλους τους οδηγούς. Ο Zarco θα είναι πολύ γρήγορος, ο Dovi, οι Ducati. Θα δούμε και το επίπεδο των Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ήμουν με το πλαίσιο του ‘16!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo βοήθησε τον Dovi.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα