• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Με βρήκε η μαμά του Marc!
Και μου ζήτησε να είμαι προσεχτικός στην αρχή!
Νέα 13/11/2017 - 13:45

Ο καταπληκτικός νεοφερμένος της χρονιάς 2017 στη μεγάλη κατηγορία έκανε και πάλι έναν φοβερό αγώνα!

 

Ο Zarco πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη στην Valencia, όμως στάθηκε αδύνατον να ξεπεράσει το εμπόδιο του Dani Pedrosa στο τέλος του αγώνα.

 

Ο ίδιος πάντως μόνο απογοητευμένος δεν είναι!

 

«Πρέπει να είμαι χαρούμενος, καθώς το να λυπάσαι επειδή έχασες τη νίκη θα ήταν λανθασμένη ερμηνεία του αγώνα που έκανα».

 

«Η εκκίνηση δεν ήταν καλή και όλο το Σ/Κ είχα προβλήματα εκεί. Αλλά μετά ένοιωθα καλά και πέρασα πρώτος, χωρίς να μπορέσω να ξεφύγω».

 

Και συνέχισε να οδηγεί ωραία τη μοτοσυκλέτα του (και χωρίς λάθη όπως άλλοι αντίπαλοί του) όντας μπροστά στον αγώνα μέχρι και λίγο πριν μπούμε στον τελευταίο γύρο.

 

«Συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα τη νίκη, αλλά χωρίς να ρισκάρω πολύ γιατί ήμουν στο όριο. Ετοιμάστηκα για την τελική μάχη, αλλά όταν με πέρασε ο Dani έκανε μια διαφορά και ήταν αδύνατον να την καλύψω».

 

Ο Γάλλος ήταν η καλύτερη Yamaha, παρά το ότι και οι εργοστασιακές έβαλαν τελικά το πλαίσιο του ’16 στον αγώνα και χρησιμοποίησε πολύ σωστά τα μαλακά του ελαστικά.

 

«Δεν ήξερα ότι είχαν το δικό μας πλαίσιο, αλλά δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Νομίζω μετά τις δοκιμές θα επανέλθουν δυνατοί».

 

«Τα ελαστικά που έβαλα δεν ήταν το πρόβλημα. Τα προβλήματά μου πηγάζουν από αλλού», είπε χωρίς να θέλει να επεκταθεί περισσότερο.

 

Τέλος, αποκάλυψε κι ένα ωραίο περιστατικό που έγινε το βράδυ της Παρασκευής:

 

«Ήρθε η μαμά του Marc και μου ζήτησε να είμαι προσεχτικός στην εκκίνηση και την διαβεβαίωσα για τη συμπεριφορά μου», είπε γελώντας!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήμουν με το πλαίσιο του ‘16!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα