• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Το set-up της Aprilia;
Κατά πολύ βελτιωμένο στην Jerez!
Νέα 01/12/2017 - 10:57

Χάρη σε μια σειρά αλλαγών στις ρυθμίσεις της νέας του μοτοσυκλέτας, ο Scott Redding ένοιωθε πολύ πιο καλά σ΄ αυτή στην Jerez, απ’ ότι στο προηγούμενο τεστ της Valencia.

 

Κι ακόμα είναι στην αρχή, μιας και μετά το τέλος των δοκιμών στην Jerez, ο Βρετανός αναβάτης είπε ότι ακόμα δεν έχει αρχίσει ακόμα τη δουλειά με τα ηλεκτρονικά!

 

«Όλα πήγαν καλά. Στην Valencia είχα δυσκολευτεί λίγο να καταλάβω τη μοτοσυκλέτα, αλλά με τις αλλαγές που κάναμε εδώ νοιώθω και πάλι καλά».

 

«Ειλικρινά τη νοιώθω λίγο σαν μοτοσυκλέτα Moto2! Έχουμε ακόμα δουλειά στην πρόσφυση και δεν έχουμε ξεκινήσει με τα ηλεκτρονικά. Βρήκαμε μια βάση κι αποδείχτηκε καλή».

 

Όσο για τα αρνητικά της RS-GP, η γνώμη του δεν διαφέρει απ’ όσα έλεγε ο Aleix Espargaro όλη τη σεζόν, ότι δηλαδή δεν υπάρχει καλή πρόσφυση στα πλαγιάσματα.

 

«Δυσκολεύομαι στις αργές στροφές όταν πλαγιάζω πολύ και στις γρήγορες δεν έχω πρόσφυση πριν ακόμα ανοίξω το γκάζι».

 

«Είναι πιο πολύ όταν πλαγιάζω που συμβαίνει. Όταν τη σηκώνω, έχω κανονικά πρόσφυση».

 

Ένα άλλο μειονέκτημα, κάτι που πάλι από την πρώτη επαφή του με την RS-GP επισήμανε και ο Aleix Espargaro, είναι η αδυναμία της μοτοσυκλέτας να είναι ανταγωνιστική με φρέσκα ελαστικά.

 

«Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετική με φθαρμένα ελαστικά, το πρόβλημα είναι όταν βάζεις καινούργια. Όμως δεν με απασχολούν οι χρόνοι τώρα. Αν νοιώθω άνετα, θα έρθουν».

 

«Τώρα δίνουμε πληροφόρηση, να την έχουν για το χειμώνα και να δουν ότι έτσι έχουν τα πράγματα για μένα κι έτσι για τον Aleix».

 

Η νέα μοτοσυκλέτα της Aprilia για το 2018, θα αποκαλυφθεί στα τέλη Γενάρη στο πρώτο επίσημο τεστ της νέας χρονιάς στην Sepang.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Γιατί με υποστήριζε ο κόσμος;

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Αναβάτες από τα SBK;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα