• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Γιατί με υποστήριζε ο κόσμος;
Γιατί ζω σαν απλός και φυσιολογικός άνθρωπος!
Νέα 01/12/2017 - 12:08

Για την καλύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία μίλησε ο Andrea Dovizioso, λέγοντας γιατί - όπως το βλέπει ο ίδιος - είχε την προτίμηση του κόσμου στη φετινή μάχη για τον Τίτλο.

 

Αν και τελικά αναγκάστηκε να υποκλιθεί στην ανωτερότητα του - κατά εφτά χρόνια νεότερού του - Marc Marquez, εν τούτοις δηλώνει «χαρούμενος» και «υπερήφανος».

 

«Ένοιωθα όλη αυτή την υποστήριξη και είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος γι’ αυτό. Επίσης πολλοί στο paddock, που δεν το περίμενα, αλλά και αντίπαλοι, με υποστήριζαν».

 

«Προσπαθώ να τα έχω καλά με όλους. Είμαι άνετος και θέλω να έχω καλή σχέση με τους άλλους, ειδικά με τους οδηγούς. Αυτό σίγουρα βοηθάει».

 

«Πιστεύω στον κόσμο... δεν εννοώ το δικό μας αλλά όλο τον κόσμο, ότι προσπαθεί να είναι καλός και ευγενικός».

 

«Ζω φυσιολογικά, παρά το ότι είμαι τυχερός και οδηγώ στο MotoGP και έχω χρήματα. Οι στόχοι στη ζωή μου είναι διαφορετικοί».

 

«Νομίζω ότι αυτό αρέσει στον κόσμο και ίσως αυτός είναι ο λόγος της υποστήριξης. Όπως επίσης και οι ωραίες μάχες που δώσαμε στη σεζόν».

 

Η προσοχή προς το πρόσωπο του Dovizioso αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό φέτος. Ήταν κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.

 

«Ναι, ήταν πολύ μεγαλύτερη και ειδικά από το Mugello όλα άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό. Αλλά αυτό είναι θετικό για μένα, καθώς μπορώ και κρατάω τα καλά απ’ αυτό».

 

«Όπως είπα και πριν, είμαι ένα φυσιολογικό άτομο κι έτσι θέλω να μείνω. Τώρα έχω τη δυνατότητα να κάνω διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν νοιώθω την ανάγκη να το κάνω».

 

«Απλά είμαι υπερήφανος που πήρα αυτά τα αποτελέσματα και αυτό είναι! Απλά είμαι πιο χαρούμενος που αρέσω περισσότερο στον κόσμο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Marquez-Stoner-Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Το set-up της Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα