• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πιο «φυσική» Honda για το ‘18
Αυτό είναι που ζητά ο Cal Crutchlow
Νέα 29/12/2017 - 13:31

Ο Cal Crutchlow μας αποκαλύπτει ότι αυτός και ο Marc Marquez ζητούν ακριβώς το ίδιο πράγμα για το ’18: μια πιο «φυσική» RC213V.

 

Ο Cal - που αγωνίζεται με Honda από το ’15 - τερμάτισε φέτος στην ένατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας καταφέρει ν’ ανέβει μόνο μια φορά στο βάθρο των νικητών (Αργεντινή).

 

Ο Βρετανός, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα απολαμβάνει εργοστασιακό συμβόλαιο με την Honda, εξήρε τα θετικά της RC213V αν και προειδοποιεί ότι δεν θα βελτιωθεί χωρίς «θυσίες».

 

«Μια πιο ουδέτερη μοτοσυκλέτα, μια πιο φυσική μοτοσυκλέτα... αλλά δεν είναι εύκολο», απάντησε σε ερώτηση τι θα ήθελε από την Honda για το νέο χρόνο.

 

«Είναι δύσκολο να κατασκευάσεις κάτι διαφορετικό. Η Honda έχει πολλά καλά στοιχεία και όταν θες να κάνεις κάτι διαφορετικό, είναι πιθανό να χάσεις κάποια απ’ αυτά».

 

Όταν τον ρώτησαν να γίνει πιο συγκεκριμένος για τα θετικά της μοτοσυκλέτας, είπε: «Στην είσοδο των στροφών. Φέτος χάσαμε λίγο από το πλεονέκτημά μας εκεί, ή οι αντίπαλοί μας έγιναν πιο δυνατοί».

 

«Φυσικά και θέλεις να κρατήσεις τα θετικά της μοτοσυκλέτας, ωστόσο ίσως πρέπει να θυσιάσουμε κάτι, για να την κάνουμε καλύτεροι σε άλλους τομείς».

 

«Σε γενικές γραμμές δεν θα δείτε κάποια μεγάλη αλλαγή. Ευελπιστώ όμως ότι θα είναι λίγο πιο εύκολη στην οδήγηση».

 

Το γεγονός ότι οι κατευθύνσεις που δίνει για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, συμβαδίζουν με εκείνες των Marquez-Pedrosa είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα.

 

«Ακριβώς το ίδιο ζήτησε και ο Marc. Ό,τι είπαμε κι εμείς. Και είναι περίεργο μιας και δεν έχουν οδηγήσει άλλη μοτοσυκλέτα. Όμως οι προτεραιότητές μας είναι ίδιες».

Επόμενο άρθρο »

Προσύμφωνο Marquez-KTM;

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Ο Morbidelli;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα