• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Το 2018;
Πάλι οι Marc-Dovi θα διεκδικούν τον Τίτλο
Νέα 29/12/2017 - 15:26

Σύμφωνα με τον Carlos Checa, τον πρώην αναβάτη σε MotoGP και SBK, δεν θ’ αλλάξουν και πολλά το 2018, όσον αφορά στους διεκδικητές του Τίτλου.

 

Ο Ισπανός, που συνεχίζει τους Αγώνες μόνο που πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στους 4 τροχούς, έκανε πρόσφατα δηλώσεις στο «αδελφό» gpone.com.

 

Ξεκίνησε αναφερόμενος στον Andrea Dovizioso, ο οποίος τον εντυπωσίασε με την παρουσία του τη φετινή σεζόν στο Πρωτάθλημα.

 

«Δεν υπάρχουν θαύματα. Ο Dovi άξιζε τη δεύτερη θέση κι έδειξε σε όλους ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Θεωρώ ότι μια δεύτερη θέση πίσω από τον Marquez, είναι σαν νίκη».

 

Όταν μάλιστα τον ρώτησαν τι να περιμένουμε για την επόμενη χρονιά, αποκρίθηκε:

 

«Δεν θα υπάρχουν δραστικές αλλαγές. Οι μοτοσυκλέτες και οι ομάδες είναι ίδιες, οπότε περιμένω μια από τα ίδια με τους Marc και Andrea να παλεύουν για τον Τίτλο».

 

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στους συμπατριώτες του Lorenzo-Vinales αλλά και στον Johann Zarco με τον Valentino Rossi.

 

«Περίμενα περισσότερα από τον Lorenzo. Μόνο να βελτιωθεί μπορεί το 2018. Το ίδιο ισχύει και για τον Vinales. Νόμιζα ότι θα ήταν σταθερά στην κορυφή, αλλά δεν ήταν έτσι».

 

«Ο Johann είναι ένας οδηγός για το μέλλον. Θεωρώ ότι μπορεί να παλέψει και για τον Τίτλο το ’18! Η μοτοσυκλέτα του δεν διαφέρει πολύ από την εργοστασιακή».

 

«Ο Valentino είναι έξυπνος οδηγός και θ’ αγωνίζεται για όσο είναι ανταγωνιστικός. Είναι φιλόδοξος, θέλει τον Τίτλο και αν από την αρχή είναι με τους πρώτους, τότε θα είναι διεκδικητής».

 

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα SBK.

 

«Δεν είδα λεπτομερώς τους νέους κανονισμούς, αλλά δεν πιστεύω ότι θ’ αλλάξουν πολλά. Η Kawasaki έχει κάνει πολλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και τώρα δρέπει τους καρπούς».

 

«Η Ducati προσπαθεί να κάνει δύσκολη τη ζωή των Rea και Sykes, αλλά δεν είναι και τόσο απλό».

 

Τι προτείνει ο Checa ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα;

 

«Να υπάρξει υποστήριξη ώστε να αυξηθούν οι κατασκευαστές. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Πρέπει να επιστρέψουν οι κατασκευαστές».

 

Στη φωτό, ο Checa ποζάρει χαμογελώντας στο Polaris Razor 1000 με το οποίο τον Οκτώβριο κατάφερε να κερδίσει το Παναφρικό ράλλυ  στην κατηγορία Buggy.

Επόμενο άρθρο »

Προειδοποιεί ο Poncharal

« Προηγούμενο άρθρο

Προσύμφωνο Marquez-KTM;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα