• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Από το καλό 2016
Σ’ ένα αποκαρδιωτικό 2017
Νέα 02/01/2018 - 10:57

Το 2016 ήταν μια πολύ καλή σεζόν για τον Andrea Iannone στο MotoGP, τη χρονιά που αγωνιζόταν με την Ducati ακόμα.

 

Μπορεί να έχασε τέσσερεις αγώνες λόγω τραυματισμού και άλλους έξι που δεν τερμάτισε, όμως στους 8 που πήρε καρώ σημαία ήταν εξαιρετικός.

 

Ήταν μονίμως στη δεκάδα, ανέβηκε τέσσερεις φορές στο βάθρο των νικητών και μετά τη δεύτερή του pole στη μεγάλη κατηγορία, επανέφερε στα νικηφόρα αποτελέσματα τους  κόκκινους, στο Red Bull Ring της Αυστρίας.

 

Στο τέλος όμως έχασε τη θέση του από την εργοστασιακή ομάδα της Ducati και φέτος βρέθηκε ν’ αγωνίζεται με τα χρώματα της Suzuki.

 

Η χρονιά ξεκίνησε ελπιδοφόρα, με τον Iannone να έχει τον πρώτο χρόνο στις πρώτες δυο περιόδους δοκιμών στην Sepang. Ωστόσο η συνέχεια αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολη.

 

Ο Ιταλός είχε πολύ άσχημη εμφάνιση στο φετινό Πρωτάθλημα μέχρι και πέντε Αγώνες πριν το τέλος, όταν και κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα τους μέσα στις πίστες.

 

Στο Motegi πήρε την τέταρτη θέση και φάνηκε ότι ο Andrea είχε βρει κάτι που τον βοήθησε να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

 

Κατάφερε να πάρει την έκτη θέση στο φοβερό Αγώνα της Αυστραλίας και παρά την απογοήτευση της 17ης θέσης στην Sepang, επέστρεψε στα δυνατά αποτελέσματα και τελείωσε με μια 6η θέση τη χρονιά στην Valencia.

 

Το γεγονός όμως ότι δεν πήρε κάτι καλύτερο από την 13η θέση στη βαθμολογία, σημαίνει ότι η φετινή χρονιά ήταν χειρότερη κι απ’ όταν έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP.

 

Ήταν το 2013 όταν ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία ως τρίτος της Moto2 (πίσω από τους Marquez και Pol Espargaro) και πήρε την 12η θέση στην τελική βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Bartholemy: Ο Morbidelli;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Απίστευτο σώσιμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα