• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φλερτάρει με τραυματισμό!
Ο Schwantz προειδοποιεί τον Marquez
Νέα 04/01/2018 - 11:14

Ο θρύλος Kevin Schwantz θεωρεί ότι ο Marquez θα πρέπει ν’ αλλάξει το επιθετικό του στυλ, ειδάλλως ρισκάρει να τραυματιστεί στο μέλλον.

 

Ο Marc, ο οποίος πάντα πιέζει τη μοτοσυκλέτα του στο όριο, έφτασε τις 27 πτώσεις το 2017, αριθμός ρεκόρ για τον ίδιο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Άλλωστε δεν πέρασε και πολύ καιρός από τον Αγώνα της Valencia, όταν ο Ισπανός άσος της Honda παραλίγο να χάσει το Πρωτάθλημα αν δεν έκανε εκείνο το εξωπραγματικό σώσιμο.

 

Ο Schwantz μπορεί να εξήρε τις ικανότητες του 24χρονου αναβάτη, την ίδια όμως στιγμή προειδοποιεί ότι το επιθετικό του στυλ, μπορεί να τον οδηγήσει σ’ ένα σοβαρό τραυματισμό στο μέλλον.

 

«Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να οδηγείς σκληρά, αλλά την ίδια ώρα να περιορίζεις το ρίσκο, διότι κάποια στιγμή θα τραυματιστείς».

 

«Ίσως απλά σπάσεις την κλείδα σου, ή κάτι απλό, αλλά σίγουρα αυτό θα σε καθυστερήσει. Ο Marquez είναι στο όριο σε κάθε γύρο».

 

«Όταν είσαι στο 100% κάνεις λάθη, αλλά βέβαια είναι κι ένας τρόπος ν’ ανακαλύψεις τι μπορεί να κάνει η μοτοσυκλέτα σου».

 

«Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στο 95 ή στο 96%. Είναι τυχερός. Είχε σφοδρές πτώσεις αλλά χωρίς να τραυματιστεί».

 

«Έχει καταλάβει πως να παίρνει το καλύτερο από την Honda κι έχει προσαρμόσει το στυλ του σ’ αυτή. Είναι πολύ ευχάριστο να τον βλέπεις να οδηγεί επειδή κάνει καταπληκτικά πράγματα σε κάθε γύρο».

 

«Μίλησα με τον Suppo και μου είπε: είναι δύσκολο να πιστέψεις αυτά που κάνει... κοιτώντας τον, αμέσως καταλαβαίνεις πόσο απίστευτος είναι».

Επόμενο άρθρο »

Brivio: Στη σωστή θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2018: KTM vs Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα