• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα χρώματα της GSX-RR
Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Suzuki
Νέα 27/01/2018 - 12:46

Η εργοστασιακή ομάδα της Suzuki έκανε τα αποκαλυπτήρια των νέων της χρωμάτων για την αγωνιστική σεζόν του 2018.

 

Η παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, που δεν έχει σχεδόν καμμία διαφορά από την περσινή, έγινε στην πίστα της Sepang όπου αύριο ξεκινά το επίσημο τεστ.

 

Ο Davide Brivio παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει των δοκιμών και της νέας σεζόν:

 

«Όλοι δουλέψαμε πολύ όλο το χειμώνα κι ελπίζουμε ότι έχουμε βρει μια καλή βάση, ώστε να γίνει επανεκκίνηση με το σωστό τρόπο».

 

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάμε και πάλι αλλά με την εμπειρία της περσινής σεζόν, όταν και δυσκολευτήκαμε πολύ. Ειδικά στα 3/4 της σεζόν».

 

Η ομάδα κρατάει το δίδυμό της για το 2018 ίδιο. Στη σκηνή της παρουσίασης βρέθηκε ο Andrea Iannone με τον Alex Rins.

 

Ο Iannone - νικητής με την Ducati το 2016 - ήταν μόλις 13ος την περσινή χρονιά, ενώ ο Rins ήταν πιο πίσω, στην 16η θέση, έχοντας χάσει αρκετά GP λόγω τραυματισμών.

 

«Από τη στιγμή που καταλάβαμε την αιτία των προβλημάτων μας πέρυσι και αν προσθέσουμε σ’ αυτό και την καλή τεχνική βάση, τότε μπορούμε να πιάσουμε το στόχο μας, που είναι να είμαστε μέσα στην πεντάδα σε κάθε Αγώνα».

 

«Όλο το χειμώνα δούλεψα πολύ σκληρά, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα, οπότε είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να έχουμε μια φανταστική σεζόν».

 

Ο Rins με τη σειρά του είπε: «Νομίζω ότι τώρα φτάνω σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι πέρυσι, ενώ πέρυσι τελείωσα τη σεζόν με πολύ καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Όπως και να ‘χει θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω».

 

«Αυτό που θέλουμε είναι να γράψουμε περισσότερα χιλιόμετρα με τη νέα GSX-RR και να συνεχίσω να βελτιώνω το ρυθμό μου».

 

Να θυμίσουμε ότι από φέτος η Suzuki θα έχει όλα τα προνόμια ενός κατασκευαστή που την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βάθρο.

 

Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι ότι δεν θα ισχύει το πάγωμα στην εξέλιξη του κινητήρα, ενώ οι αναβάτες της θα έχουν απεριόριστο αριθμό δοκιμών.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 12

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Μια KTM στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα