• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 12
Με βροχή ξεκίνησαν οι δοκιμές
Νέα 28/01/2018 - 06:15

Με δυνατή βροχή ξεκίνησε το πρωινό στην Sepang, με αρκετούς οδηγούς πάντως να βρίσκουν την ευκαιρία να οδηγήσουν στο βρεγμένο τις μοτοσυκλέτες τους.

 

Οι προβλέψεις μιλούν για περισσότερη βροχή μέσα στην ημέρα, οπότε δεν ξεκίνησε ιδανικά η 1η ημέρα των επίσημων δοκιμών του MotoGP στην Μαλαισία.

 

Από τους πρώτους που βγήκαν στην πίστα ήταν οι Valentino Rossi, Scott Redding και ο Johann Zarco, ο τελευταίος με την M1 του ’17 στη διάθεσή του.

 

Ο Γάλλος έχει κάνει και τους περισσότερους γύρους στο βρεγμένο, πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που δυσκόλεψε αρκετά τους εργοστασιακούς οδηγούς σε αντίστοιχες συνθήκες πέρυσι.

 

Πάντως ο Zarco - δυνατός σε συνθήκες βρεγμένου προς στεγνό, καθώς η βροχή έχει σταματήσει και η πίστα στεγνώνει - κρατά την πρώτη θέση στη λίστα με τους χρόνους.

 

Ο μόνος που έχει καταφέρει να είναι σχετικά κοντά του είναι ο Dani Pedrosa με την Honda του, ο οποίος έχει μια διαφορά πάνω από έξι δέκατα από την Yamaha.

 

Η Ducati του Jorge Lorenzo ακολουθεί κι έτσι έχουμε τρεις κατασκευαστές στις τρεις πρώτες θέσεις.

 

Ο Jorge είναι ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή, αλλά έχει μπει με πολύ κέφι καθώς έχει κάνει μόλις τέσσερεις γύρους για την ώρα.

 

Πολύ κοντά στο χρόνο του Lorenzo είναι ο Tito Rabat - μόλις 45 χιλ τους χωρίζουν - με τον Alvaro Bautista να συμπληρώνει την πεντάδα των πρώτων.

 

Αν και ήταν από τους πρώτους στην πίστα, ο Scott Redding έκανε μόνο πέντε γύρους πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, την Aprilia.

 

Παρ’ όλα αυτά είναι γρηγορότερος κατά δυο δέκατα από τον Maverick Vinales που είναι η καλύτερη εργοστασιακή Μ1 στην 7η θέση, με τον Valentino Rossi να είναι 11χιλ πίσω του!

 

Ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Rossi έχει κάνει ο Marc Marquez αλλά είναι στην ένατη  θέση μιας και ο δεύτερος ταχύτερος γύρος του είναι πιο αργός από τον αντίστοιχο του Vale.

 

Μέσα στη δεκάδα είναι και ο Alex Rins της Suzuki, με διαφορά 1.7’’ από την κορυφή. Δεν έχουν γράψει χρόνο όλοι οι οδηγοί ακόμα, αλλά αυτό σύντομα θ’ αλλάξει καθώς βελτιώνονται οι συνθήκες.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα χρώματα της GSX-RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα