• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 14:00
Αρχίζουν και μπαίνουν με σλικ
Νέα 28/01/2018 - 08:11

Μετά τη βροχή τις πρώτες ώρες των δοκιμών, η κατάσταση της ασφάλτου αρχίζει να βελτιώνεται και λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα είχαμε τους πρώτους οδηγούς με σλικ στην πίστα.


Ο πρώτος που έβαλε τα σλικ, πάνω σε μια ολόμαυρη RC213V, ήταν ο Cal Crutchlow ο οποίος με δυο γρήγορους γύρους κατάφερε ν’ ανέβει στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους.

 

Ο Βρετανός της LCR Honda σταμάτησε το χρονόμετρο στο 2:04.0 έχοντας κάνει πρώτα ένα γύρο στο 2:05.

 

Στη δεύτερη θέση, με διαφορά μόλις ενός δεκάτου, βρίσκεται ο καλός του φίλος Jack Miller οδηγώντας την Ducati του πλέον.

 

Ο Redding έχει τον τρίτο χρόνο, αλλά την ώρα που γράφονταν αυτό το κείμενο βρισκόταν σ’ έναν πολύ γρήγορο γύρο για να πάρει προσωρινά αυτός την πρωτοπορία.

 

Καθώς όλο και περισσότεροι θα βάζουν σλικ, είναι επόμενο οι χρόνοι να βελτιώνονται και οι θέσεις ν’ αλλάζουν. Πάντως για το απόγευμα προβλέπεται και πάλι βροχή.

 

Οι Rabat και Abraham έκαναν δυο καλούς χρόνους με τα σλικ κι έχουν καταφέρει να μπουν στην πεντάδα των πρώτων, με τον Abraham ν’ αφήνει 5,5’’ πίσω του τον Zarco.

 

Ο Γάλλος και όλοι οι άλλοι πίσω του, δεν έχουν μπει ακόμα στην πίστα με τα σλικ για να βελτιώσουν τους χρόνους τους. Η πρώτη ημέρα των δοκιμών ολοκληρώνεται σε 4 ώρες.

 

Στη δεκάδα των πρώτων είναι και ο Yonny Hernandez ο οποίος βρίσκεται στην Sepang στη θέση του Jonas Folger. Στη φωτό βλέπουμε τις μοτοσυκλέτες στη διάθεση του Κολομβιανού.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 12

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα