• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αγωνιστική άδεια στο ΚΕ.Ψ.Α.
MotoGP και όχι μόνο 14/10/2009 - 15:32

 

Πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μας ρωτούν τι πρέπει να κάνουν για να αποκτήσουν αγωνιστική άδεια (license), για μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητο ή καρτ.

Αρχικά πρέπει να απευθυνθούν στην Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘΕΑ) της ΕΛΠΑ (Mεσογείων 395, 153 43 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Tηλ: 210 6068885-91, Fax: 210 6068982, e-mail: auto-kart@elpa.gr) και να έχουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

1. Tο ειδικό έντυπο της EΘEA στο οποίο αναγράφονται όλα τα αναγκαία στοιχεία.

2. Tο δίπλωµα οδήγησης.

3. Tην αστυνοµική ταυτότητα

4. Tο παράβολο όπως ορίζεται από την EΘEA που καταβάλλεται µαζί µε την υποβολή της αίτησης.

5. Βεβαίωση του Κέντρου Ψυχο-Διαγνωστικής Αξιολόγησης (ΚΕ.Ψ.Α.) που να βεβαιώνει ότι ο αιτών την έκδοση αγωνιστικής αδείας επέτυχε στις προβλεπόµενες εξετάσεις. (Οι εξετάσεις αυτές ισχύουν για το έτος που πραγµατοποιήθηκαν και για τα επόµενα δύο έτη).

Εναλλακτικά ο αγωνιζόµενος µπορεί να προσκοµίσει ιατρικό πιστοποιητικό σύµφωνα µε το ειδικό έντυπο της EΘEA από παθολόγο και οφθαλµίατρο και αν είναι άνω των 40 ετών τεστ κοπώσεως από καρδιολόγο. (Η εξέταση αυτή ισχύει µόνο για το έτος που πραγµατοποιήθηκε).

Για έκδοση αδείας για 1η φορά θα προσκοµίζεται και ανάλυση αίµατος (οµάδα και ρέζους).

 

Εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ακολουθήσουν την επιλογή της Ψυχο-διαγνωστικής Αξιολόγησης στο ΚΕ.Ψ.Α. ( ΤΗΛ. / ΦΑΞ: 210 6894095, KIN.: 6944 221 242, Αντήνορος 10, 11634 Παγκράτι, Αθήνα, www.kepsa.gr kepsa@otenet.gr), η οποία πέρα από το γεγονός ότι έχει διάρκεια τριών ετών, το κυριότερο που μας προσφέρει είναι μια πραγματική αξιολόγηση των ικανοτήτων μας και άρα ένα τρόπο να βελτιώσουμε ενδεχομένως κάποια σημεία ή να έχουμε τη διαβεβαίωση του πιο ειδικού στην Ελλάδα, του Δρ. Αναστασίου Σταλίκα, ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι να οδηγήσουμε ένα αγωνιστικό όχημα.

Επόμενο άρθρο »

Δείτε LIVE Aγώνες από τη Μαλαισία

« Προηγούμενο άρθρο

Ο K. Schwantz στην πίστα (On board video)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα