• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εργοστασιακή RC212V για τον Nakano, αντιδρά ο Dovi
Μια εργοστασιακή Ηonda RC212V θα έχει στη διάθεσή του από τον αγώνα του Βrno (17/8) και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος ο Shinya Nakano μετά από απόφαση του HRC.
Νέα 30/07/2008 - 00:00
Μια εργοστασιακή Ηonda RC212V θα έχει στη διάθεσή του από τον αγώνα του Βrno (17/8) και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος ο Shinya Nakano μετά από απόφαση του HRC.

O πολύπειρος Ιάπωνας αναβάτης του team Gresini θα πάρει στα χέρια του μια RC212V παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιούν και οι εργοστασιακοί αναβάτες.

Το πιθανότερο είναι η μοτοσυκλέτα του να κινείται από τον συμβατικό V4 που χρησιμοποιεί στην RC212V του και ο Dani Pedrosa και όχι απο τον νέο με τις πνευματικές βαλβίδες τον οποίο προτιμάει ο Nicky Hayden.

«Ο Shinya θα έχει νέα μοτοσυκλέτα στο Brno, η οποία στην ουσία θα αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξη της 'δορυφορικής' έκδοσης του 2009», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της San Carlo Honda Gresini, Fausto Gresini και πρόσθεσε: «Το HRC θα εμπιστευτεί την ομάδα μας και τον Shinya καθώς είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία με τους Ιάπωνες μηχανικούς. Για μας αυτό είναι προφανώς ένα πλεονέκτημα και ο καρπός της στενής συνεργασίας που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ της Honda Gresini και του HRC».

Η απόφαση αυτή πάντως προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Andrea Dovizioso ο οποίος κάνει εκπληκτική χρονιά στο ντεμπούτο του στα MotoGP όντας ο ταχύτερος «δορυφορικός» αναβάτης της Honda.

«Είναι καλύτερα για μένα να μην πω αυτά που σκέφτομαι. Τα συμπεράσματα, δικά σας», σχολίασε ο Dovi στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Δεν είμαι αυτός που ήμουν»

« Προηγούμενο άρθρο

USA GP: O Vale τελικά «πλανητάρχης»!!

Χορηγοί