• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIAT YAMAHA: Απαιτούνται αρκετές ρυθμίσεις εν όψει των κατατακτήριων δοκιμών.
Αλλαγές στο στήσιμο της Μ1, πριν τα επίσημα δοκιμαστικά.
Νέα 07/11/2009 - 08:42

Το δίδυμο της Fiat Yamaha, Jorge Lorenzo και Valentino Rossi ήταν σε διαφορετικό μήκος κύματος, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους ελεύθερων δοκιμών από την πίστα της Valencia. Οι δύο αναβάτες, έγραψαν τον δεύτερο και τέταρτο ταχύτερο χρόνο, αντίστοιχα.

 

Ο Lorenzo ήταν ικανοποιημένος όντας δεύτερος ταχύτερος την Παρασκευή, πίσω από τον Casey Stoner. "Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι ενώ η Valencia δεν είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, φαίνεται πως είμαι αρκετά γρήγορος. Έχω κάποιες αλλαγές να κάνω στη μοτοσυκλέτα μου, αλλά σε γενικές γραμμές η αίσθηση είναι πολύ θετική", δήλωσε ο Ισπανός.

 

"Είναι μια από τις λίγες πίστες, όπου δεν έχω πάρει νίκη στην καριέρα μου και θέλω πολύ να το κάνω. Σήμερα τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Έγραψα αρκετούς γρήγορους γύρους και έχω αρκετά σταθερό ρυθμό. Νιώθουμε δυνατοί και ελπίζουμε να συνεχίσουμε εξίσου ανταγωνιστικοί όλο το σαββατοκύριακο. Θα αναλύσουμε την τηλεμετρία και τα δεδομένα από τα δοκιμαστικά και θα κάνουμε όποιες αλλαγές απαιτούνται. Θέλω να ξεκινήσω τον αγώνα της Κυριακής από την πρώτη σειρά εκκίνησης", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

 

Ο Rossi, που κινήθηκε 0.686 δευτερόλεπτα πιο αργά από τον Stoner, ήταν λιγότερο ικανοποιημένος από τον ομόσταβλό του". Είναι όμορφο να οδηγούμε εδώ χωρίς να έχουμε το άγχος της βαθμολογίας. Θέλω να ολοκληρώσω τη χρονιά με έναν καλό αγώνα. Στις δοκιμές της Παρασκευής δεν τα πήγαμε τέλεια και δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο που πραγματοποίησα. Πάντως, δεν είμαστε τόσο μακριά από την κορυφή και νομίζω ότι δουλέψαμε σωστά με τη μοτοσυκλέτα. Δοκιμάσαμε κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις, ώστε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και στο τέλος της διαδικασίας γράψαμε καλούς χρόνους", δήλωσε ο Πρωταθλητής.

 

"Πάντως, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πρέπει να δοκιμάσουμε τη σκληρότερη γόμα της Bridgestone αν θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη βελτίωση της συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας μας. Μέχρι τώρα πάντως, η δουλειά μας είναι καλή", ολοκλήρωσε ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA Ε.Δ.2 125cc: Ταχύτερος ο Gadea.

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA LIVE: Το παρασκήνιο των Ελεύθερων Δοκιμών 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα