• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΟ 2009 ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Αναμνηστική φωτογραφία από τη Valencia...
Νέα 08/11/2009 - 15:59

Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των MotoGP στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia. Στην αναμνηστική φωτογραφία του 2009 μπορείτε να δείτε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στις τρεις κατηγορίες.

Ο Valentino Rossi είναι το κεντρικό πρόσωπο καθώς κατάφερε φέτος να στεφθεί για 9η φορά στην καριέρα του Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο Ιταλός αναβάτης της Fiat Yamaha έκλεισε τη χρονιά με: 6 νίκες, 5 2ες θέσεις, 2 3ες, 7 pole positions, 6 ταχύτερους γύρους αγώνα και 306 βαθμούς.

Εκατέρωθεν του Doctor στέκονται με καμάρι ο Hiroshi Aoyama (αριστερά στη φωτογραφία) και ο Julian Simon (δεξιά).

Ο Aoyama είναι ο τελευταίος αναβάτης που στέφεται Πρωταθλητής στη θρυλική κατηγορία των 250cc η οποία από του χρόνου θα αντικατασταθεί από τη Moto2. Τέλος εποχής λοιπόν για 2χρονα 250άρια με τον Ιάπωνα αναβάτη να αφήνει το στίγμα του κατακτώντας τον τίτλο. 4 νίκες, 3 2ες θέσεις, 2 pole positions, 4 ταχύτεροι γύροι αγώνα και 261 βαθμοί ήταν ο απολογισμός του αναβάτη του Team Scot στην πορεία του προς την κορυφή.

Τέλος, στην κατηγορία-σχολείο των 125cc, ο Julian Simon της Bancaja Aspar έκανε ...πάρτι φτάνοντας με σχετική ευκολία στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ισπανός σημείωσε 7 νίκες, 4 2ες θέσεις, μία 3η, 7 pole positions, 7 ταχύτερους γύρους αγώνα και συγκέντρωσε 289 βαθμούς. 

Επόμενο άρθρο »

ΑΟΥΑΜΑ: «Το ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε από αύριο αρχίζει το άλλο»

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: "Ευχαριστώ την ομάδα και τους οπαδούς μου!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα