• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPIES: Επιτυχημένη η πρώτη εμφάνιση.
Εντυπωσιακός ο Αμερικάνος στον αγώνα της Valencia.
Νέα 09/11/2009 - 10:20

Πριν ξεκινήσει την επίσημη συνεργασία του με την Monster Yamaha Tech 3, ο Ben Spies είχε την ευκαιρία να δείξει το οδηγικό του ταλέντο, σαν έκτακτη συμμετοχή στον αγώνα της Valencia. Πράγματι, ο Αμερικάνος έκανε εντυπωσιακό αγώνα και επικράτησε έναντι αρκετών έμπειρων και ικανών αναβατών, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το 2010.

 

Ο Spies αγωνίστηκε με τα χρώματα της Sterilgarda Yamaha Team, και ξεκίνησε τον αγώνα ένατος για να τερματίσει στην έβδομη θέση, οδηγώντας εντυπωσιακά και ταυτόχρονα με σύνεση. Τώρα, θα συγκεντρωθεί στο τριήμερο των δοκιμών ώστε να μάθει όσα περισσότερα μπορεί και να εξοικειωθεί με την καινούρια μοτοσυκλέτα.

 

"Τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά. Έκανα καλύτερη εκκίνηση από ότι περίμενα αλλά στους πρώτους γύρους δυσκολέυτηκα κάπως. Νομίζω ότι ακόμα δε νιώθω απόλυτα άνετος με τα συγκεκριμένα ελαστικά. Τελικά κατάφερα να βρω το ρυθμό μου και πραγματοποίησα κάποια όμορφα προσπεράσματα. Δεν ήθελα να χαλάσω το Πρωτάθλημα των υπόλοιπων αναβατών, αλλά οδήγησα όσο καλύτερα μπορούσα", δήλωσε ο Αμερικάνος.

Spies
Spies

 

"Είδα τον Dovizioso και μετά σκέφτηκα για τη μάχη του με τον Colin (Edwards) για την πέμπτη θέση. Τελικά κατάφερα να τον περάσω και να κρατηθώ μπροστά του μέχρι τέλους. Δεν πήρα ανόητα ρίσκα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επίδοσή μου, διότι ο αρχικός μου στόχος ήταν να τερματίσω στη δεκάδα", συμπλήρωσε ο Spies.

 

 

"Αυτό το αποτέλεσμα είναι για εμένα σα να έχω κερδίσει ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα Superbike σε ότι αφορά την ικανοποίηση που αποκόμισα. Αγωνίζομαι δίπλα στους γρηγορότερους αναβάτες σε όλο τον κόσμο", ολοκλήρωσε ο ελπιδοφόρος αναβάτης της Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

SUPERSPORT FANS CLUB ΔΕΥΤΕΡΑ - 9 & 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Ψύχραιμος παρά την ατυχία του στην Valencia.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα